Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Díj a kastélynak! Lángoló tanya! Ingatlanárak!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. november 22. 19:40
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Díj a kastélynak! Lángoló tanya! Ingatlanárak!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban többek között arról írunk, hogy Örökség és Élmény díjjal ismerte el a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont tevékenységét a Heritage Hotels of Europe szállodaszövetség, az elismerést Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át. Címlapfotónk a díjátadón készült. Teljesen kiégett egy tanyaépület Gyulán, a Török Ignác utca közelében. A részletekről szintén beszámolunk lapunkban. Az újságban emellett cikket közlünk a Látni és látszani akcióról, a Bay Zoltán-kiállítást népszerűsítő programról, Bíró Szabolcs gyulai könyvbemutatójáról, Csuta György művelődési házban nyílt kiállításáról, a Réthy Lipót utca felújításáról, és arról, hogy hatvan százalékban elkészült az M44-es Békéscsaba–Kondoros közötti szakasza. A gyulai ingatlanpiac helyzetéről és a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak nyújtott újabb támogatásról szintén hírt adunk, és arról is beszámolunk, hogy Békés megyében is téli üzemmódra váltott a Közút. Lapunkból természetesen ezúttal sem hiányozhat a sport, az állandó rovatok és a jegyzet.

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben(Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)