Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Páva Népi Előadó-művészeti Minősítőre várnak a hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. november 13. 13:00
Páva Népi Előadó-művészeti Minősítőre várnak a hétvégén
Programajánló

November 16–17-én Páva Népi Előadó-művészeti Minősítőt rendeznek a művelődési központban

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Művelődési központ

November 14-én, csütörtökön 8.30-tól, 10.30-tól és 13.45-tól a Fogi Színház mutatja be Az elvarázsolt egérkisasszony című darabot. A belépő 2000 forint. November 16–17-én Páva Népi Előadó-művészeti Minősítőt rendeznek a művelődési központban. November 18-án, hétfőn 18 órától Egy sima, egy fordított címmel tart előadást a HáTéGé improjekt elnevezésű improvizációs társulat. A jegyár diákoknak 500, felnőtteknek 1500 forint.

Kamaraterem

November 19-én, kedden 19 órától zongoristatalálkozót rendeznek a kamarateremben, ahol fellép mások mellett Nagy SzabolcsBacsa GyulaNemes Zoltán és Kertész Bence. Belépőt 1900 forintért válthatnak az érdeklődők. November 20-án és 22-én 18 órától vetítik a Toldi című filmet, amelynek a megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött. November 25-én, hétfőn 19 órától mutatják be a Budaörsi Latinovits Színház és az Orlai Produkciós Iroda közös előadását, Hanif Kureishi Vénusz című darabját. A belépő 3900 forint. November 30-án, szombaton 19 órától Bősze Ádám műsorvezető lép fel a Bő szekund című komolyzenei stand-up előadással. A jegyár 1900 forint.

Gyulavári kastély

Jurik Pál és Rubinstein Nicolaie tárlatát november 19-ig nézhetik meg az érdeklődők. November 15–16-án a gyulavári kastély is csatlakozik az Országos Rajzfilmünnephez. A rendezvényt november 15-én nyitják meg, november 16-án pedig egész nap filmvetítésekkel, kísérő programokkal és kézművesvásárral várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

Szociális munka napja

November 15-én, pénteken 17 órától a szociális munka napja alkalmából rendeznek eseményt. Köszöntőt mond Görgényi Ernő polgármester és Kiss Szabolcs, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetője. A rendezvényen díjazzák az év klubját, gazdára talál az Aranypedál vándorkupa, és kihirdetik az év dolgozóját is. A díjátadót vacsora és  zenés mulatság követi.

Vigadó

Retró művházdiszkót tartanak november 23-án, szombaton 20 órától. A belépő 900 forint. November 29-én, pénteken 16 órakor adventi táncházat szervez a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. A belépés ingyenes.

Kohán Képtár

A Most – 50 éves a Gyulai Művésztelep című tárlat november 17-ig látogatható.

Tájvízház

Schriffert Mihály fafaragó, népi iparművész hagyatékát bemutató, Korszakokon át című tárlatot november 22-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)