Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiváló eredmények a gyulai dobóatlétáktól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 15. 16:00
Kiváló eredmények a gyulai dobóatlétáktól
Taután dominik egyéni csúccsal zárt Szegeden

Annus Andor és Taután Dominik

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Szegedi Vasutas SE sportpálya adott otthont a Tisza Kupa és Szentesi Dobóverseny elnevezésű versenynek október 12-én. Annus Andor tanítványai súlylökésben és diszkoszvetésben álltak rajthoz.

A fürdővárosi klub atlétái ifjúsági és serdülő korosztályban szálltak versenybe, a mezőny tagjai pedig súlylökésben, diszkoszvetésben, gerelyhajításban és kalapácsvetésben versengtek egymással. A gyulai színeket serdülő korosztályban Rácz Gergő Milán és Török Tamás, az ifjúsági korosztályban Taután Dominik és Kiss Gergő, junior korosztályban pedig Schriffert Balázs képviselte.

A remek fürdővárosi sikerek eredmények közül kiemelkedik Taután Dominik és Schriffert Balázs eredménye, Dominik az elismerő 1. helyet, Balázs pedig a 3. helyet szerezte meg súlylökésben. Az aranyérmes sportoló dobása új egyéni csúcsot. Erkel-csúcsot és megyei rekordot is jelentett számára.

Gyulai sikerek: Taután Dominik súlylökés 1. hely, Schriffert Balázs súlylökés 3. hely, Kiss Gergő súlylökés 4. hely, Taután Dominik diszkoszvetés 4. hely, Török Tamás súlylökés 10. hely, diszkoszvetés 14. hely, Rácz Gergő Milán diszkoszvetés 11. hely, súlylökés 12. hely.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)