Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Emberkereskedelem gyanúja miatt vettek őrizetbe egy nők közvetítésével foglalkozó családot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. szeptember 25. 08:53
Emberkereskedelem gyanúja miatt vettek őrizetbe egy nők közvetítésével foglalkozó családot
Rendőrségi hírek Békés megyéből

 

Forrás: police.hu

Szexuális szolgáltatást nyújtó nők közvetítésével foglalkozó családot fogtak el szeptember 24-én a Békés megyei rendőrök – közölte a police.hu.

A nyomozók és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei a nőt és férjét a Somogy megyei Kaposváron, két fiukat Lőkösházán fogták el.

A nyomozás eddigi adatai szerint a család nő tagja egy szexpartnereket közvetítő internetes oldalon adott fel fényképes hirdetést, majd fogadta a hívásokat, megszervezte a találkozókat. A szexuális szolgáltatásért kapott pénz egy részét a szolgáltatást nyújtó nőknek oda kellett adniuk a lőkösházi családnak.

 

 

Forrás: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján volt olyan nő, akit a szabadságában korlátoztak, fenyegették, bántalmazták azért, hogy a prostitúcióra rákényszerítsék, illetve a követeléseiknek nyomatékot adjanak, a bevétele egy részét megszerezzék. A gyanú szerint a családnak egy öcsödi nő is segített abban, hogy találjanak olyan nőket, akiket kizsákmányolhatnak.

A Gyulai Rendőrkapitányság a lőkösházi nő, a férje és fiaik ellen emberkereskedelem bűntett, az öcsödi nő ellen kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsítottak hány nőt közvetíttek ki, és hogy milyen módszerekkel vettek rá őket arra, hogy szexuális szolgáltatást nyújtsanak, majd a bevételüket vagy annak egy részét odaadják nekik. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)