Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Az oldalán állt meg! Szavazz a fürdőre!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. augusztus 16. 20:22
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Az oldalán állt meg! Szavazz a fürdőre!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban többek között arról számolunk be, hogy két személyautó karambolozott a Klapka György utcában. Címlapfotónk a baleset helyszínén készült. E heti lapszámunkban arról is hírt adunk, hogy ismét az esélyesek között van a Gyulai Várfürdő az Év Fürdője versenyen. A megmérettetést idén ötödik alkalommal hirdette meg a termalfurdo.hu. Lapunkban arról is írunk, hogy Gyulán járt a pekingi Magyar Kulturális Intézet igazgatója. Buslig Szonja Andrea szerint a kínai turisták számára is érdekes lehet a fürdőváros. Az újságban emellett cikket közlünk az Airbus Helicopters gyulai üzeméhez kapcsolódó lakossági fórumról, a Pándy-tagkórházban nyílt fotókiállításról, a Gyulahús Kft. Facebook-nyereményjátékáról, az Atlas háziversenyéről, Mikus Éva gyulavári kastélynak szánt ajándékáról és egy gyulai kertben nyílt óriásvirágról. Az újságból azt is megtudhatják olvasóink, hogy kiket indít az őszi önkormányzati választáson a Jobbik. Lapunkból természetesen ezúttal sem hiányozhatnak a további sporthírek, valamint az állandó rovatok és a jegyzet.

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben(Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)