Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Győztesek Napján sportoltak a gyulai bowlingosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. július 22. 14:00
A Győztesek Napján sportoltak a gyulai bowlingosok
Tizedik alkalommal rendezték meg az Eunice Kennedy Shriver emléknapot

Debrecen városa adott otthont a X. Eunice Kennedy Shriver Emléknapnak július 20-án. Az eseményen a Nemzetközi Speciális Olimpia mozgalom harminc évvel ezelőtti alapítására emlékeztek.

 

Forrás: Harruckern Sport Egyesület

Az emléknapon a Magyar Speciális Olimpia Szövetség sportági programjai mellett kulturális programok várták a résztvevőket, akik népszerű fellépőkkel és olimpikonokkal is találkozhattak. 

A rendezvényen folyamatosan lehetett asztaliteniszezni, kosárlabdázni, floorballozni, tollaslabdázni, teniszezni vagy bowlingozni, de az alpesi síelést, a judót és a speciális talpakkal való futást is ki lehetett próbálni.

 

 

Forrás: Harruckern Sport Egyesület

A speciális sportolókat ünneplő eseményen a Harruckern SE is képviseltette magát. A fürdővárosi sportolók egy igazán kellemes napot tölthettek el sporttársaikkal és példaképeikkel.

A résztvevők szórakoztatásáról többek között DJ Dominique, Gáspár Laci, Lola, Wolf Kati és a Desperado gondoskodott.  Az emléknap kiemelkedő eseménye az integrált futás volt, a mezőnyt speciális olimpikonok, ismert sportolók, közéleti személyiségek, diákok, önkéntesek és a város lakói alkották.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)