Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik helyen zártak a felnőtt tekések, bajnok lett az ifjúsági csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. április 29. 15:35
Nyolcadik helyen zártak a felnőtt tekések, bajnok lett az ifjúsági csapat
Gyulai SE DIG BUILD–BKV Előre SC 5-3 és Gyulai SE DIG BUILD–BKV Előre SC 4-0

Az NB I.-es tekebajnokság utolsó fordulójában a Gyulai SE DIG-BUILD felnőtt és ifjúsági csapata a BKV Előre SC együtteseit fogadta április 27-én. Mindkét fürdővárosi gárda győzelemmel szerette volna zárni az idei kiírást.

A gyulai klub felnőttcsapata a bajnokság alsóházából várta a rangadót. A kiírás egyik legerősebb ellenfelével való találkozónak a kiesés már nem volt tétje, ám az még korántsem volt biztos, hogy milyen helyen zárja a bajnoki idényt a Baksa Imre vezette együttes.

A két gárda utolsó idénybeli fellépése egy igazán kiélezett és izgalmas tekecsatává alakult, amelyből a végén a gyulaiak örülhettek a győzelemért járó pontoknak. A Schriffert Károly, Fábián Sándor, Nyári Krisztofer, Schriffert Roland, Pigniczky Pál és Czégény Csaba alkotta csapat hatalmas csatában gyűjtötte be tizedik győzelmét, amellyel a bajnokság nyolcadik legjobb együtteseként zárta a 2018/2019-es bajnoki esztendőt.


A Schriffert Dániel és Schriffert Dominik alkotta ifjúsági gárda már az aranyéremmel a nyakában várta riválisát. A bajnokság elejéhez tartozó fővárosi duó megpróbálta ugyan feltartóztatni a gyulai kettőst, ám Baksa Imre tanítványai simán átgázoltak budapesti riválisukon.

A Gyulai SE-DIG BUILD ifjúsági együttese tizenkilenc győzelmet egy döntetlent és két vereséget gyűjtve söpörte be bajnoki aranyérmét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)