Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négy bűncselekmény írható a számlájára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. március 19. 13:30
Négy bűncselekmény írható a számlájára
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Betörtek egy vegyesboltba és feltörtek három autót március 17-én, Mezőhegyesen. A bolt tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy az épület egyik ajtaját valaki kővel próbálta meg betörni.

 

Forrás: police.hu

Mivel ez nem sikerült, betörte az egyik ablakot, és úgy akart bejutni a boltba. Ekkor leszakadt egy polc, ami közvetlenül az ablak mellett volt, és beindult a riasztó, így a tettes elmenekült. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak a boltban és környékén. Az utcában három feltört autót is találtak. Mindegyiket alaposan megvizsgálták és a nyomkutatás mellett információkat gyűjtöttek a történtekről.

 

 

Forrás: police.hu

Másnap, március 18-án azonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves végegyházi fiatalembert. Kihallgatásán kiderült, hogy nem lopni akart az autókból, hanem haza akart jutni, ezért törte fel és próbálta meg elindítani azokat. A fiatalembernek egyébként nincs vezetői engedélye, és saját bevallása szerint a bűncselekmények elkövetése előtt szórakozni volt, alkoholt ivott, de ez nem tartotta volna vissza attól, hogy vezessen. A boltba is azért tört be, hogy italhoz jusson.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a végegyházi tizenéves ellen lopás és jármű önkényes elvétele bűntettek kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)