Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megvédte címét az El-Finito

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. február 16. 17:00
Megvédte címét az El-Finito
A tavalyi bajnok ülhetett ismét a Sportcsarnok Kupa trónjára

A gyulai teremlabdarúgó-bajnokság utolsó fordulóját rendezték meg február 16-án, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Az utolsó párharcok előtt még három gárda pályázott eséllyel a bajnoki címre. 

megvédte címét a tavalyi bajnok

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A városi futsalcsaták utolsó felvonásában a Kövizig-Fuszek együttese legázolta a Város Válogatottját, az ezüstérmes helyről rajtoló Kórház együttese nagy csatában győzött a Béke 51 gárdája ellen, míg a címvédő gólpárbajban diadalmaskodott a Közüzem alakulata ellen.

A mindent eldöntő forduló mérkőzései után a tavalyi bajnok El-Finito-Magyarvárosi Söröző csapata emelhette magasba a vándorserleget, a Kórház csapata végzett a második helyen, míg a bajnokság bronzérmét a Közüzem szerezte meg.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Városi Labdarúgó Szövetség és a Gyulasport NKft. közös tornájának díjait Baktai Ferencné, Óré AndrásSzabó Ferenc és Kurta János adták át.

A csapatok mellett az egyéni legjobbakat is díjazták, a legjobb kapus címet Szőke Imre érdemelte ki a Kórház együtteséből, a legjobb mezőnyjátékos pedig a bajnokcsapat játékosa, Gyepes Krisztián vehette át.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Eredmények: Kövizig-Fuszek–Város Válogatottja 4-1, Béke 51–Kórház 0-2 és El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Közüzem 5-2.

A bajnokság végeredménye: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 13 pont, 2. Kórház 11 pont, 3. Közüzem 7 pont, 4. Város Válogatottja 5 pont, 5. Kövizig-Fuszek 4 pont és Béke 51 1 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)