Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos elődöntőben a „Lila” suli

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. január 09. 13:00
Országos elődöntőben a „Lila” suli
A diákolimpiai játékos sportverseny megyei döntőjét tartották a tornacsarnokban

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a diákolimpiai játékos sportverseny megyei döntőjének január 9-én. A megmérettetésen a Békés megyei iskolák legjobbjai csaptak össze, hogy eldöntsék, mely csapatok jussnak be az országos elődöntőbe.

Megyei döntőt nyert a „lila” iskola csapata 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A megyei fináléra Békéscsaba, Gyula, Orosháza és Mezőhegyes körzetének első két helyezettje, valamint a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola kvalifikálta magát. A fürdővárost az 5. számú általános iskola és az Implom József általános iskola együttesei képviselték.

A diákok kilenc versenyszámban mérhették össze tudásukat a városi tornacsarnokban felállított pályákon. A sorversenyszerű megmérettetésen a jól megszokott feladatsorokat kellett teljesíteniük a nebulóknak. A Gyulasport NKft. és a Békés Megyei Diáksport Egyesület közös rendezvényén versenybírók is részt vettek, akik a helyes végrehajtásban is segítettek a fiatal versenyzőknek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Bár mindvégig szoros volt a verseny, rögtön az első feladatok után a tavaly is nagyot menetelő „Lila” suli csapata állt az élre, amelynek a seregszemle végig sikerült megőriznie vezető pozícióját. A fürdővárosi „lilák” 54 pontból 48 egységet szereztek meg. A megyei fináléban az Implom-iskola diákjai az ötödik helyen végeztek.

A gyulai győztese mellett a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola „válogatottja” készülhet az országos elődöntő küzdelmeire.

GYULAI HÍRLAP • 2019. január 09. 13:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)