Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezer adag babgulyást osztottak ki a rászorulóknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. december 22. 16:00
Ezer adag babgulyást osztottak ki a rászorulóknak
Az eseményt Susánszki Erika szervezte meg

susánszki erika

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Ezer adag babgulyást osztottak szét az egykori posta udvarán december 22-én. Az eseményt Susánszki Erika, Balogh Lajos özvegye szervezte meg.

Susánszki Erika elmondta, hogy magánszemélyként szervezte meg az ételosztást. Mint mondta 2017-ben elhunyt férje, Balogh Lajos önkormányzati tanácsnok emléke előtt adózva viszi tovább az ételosztás hagyományát.

Kiemelte, hogy ezer adag babgulyást osztottak szét a rászorulóknak, amelyet a Békés Megyei Culinary Team készített el, az ételen kívül pedig ruhákat, gyümölcsöket és szaloncukrot is vihettek haza a kilátogatók, a helyszínen pedig forralt borral és teával kedveskedtek. Hozzátette, hogy Budapestről is kaptak felajánlásokat, a nagycsaládosoknak pedig pelenkát is osztottak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– Ilyenkor mindig jó adni, éppen ezért szeretném továbbvinni ezt a hagyományt – mondta Susánszki Erika, aki hangsúlyozta, hogy húsvétkor is szeretne majd ételt osztani.

A szervező megköszönte a segítséget Kovács Péter esperesplébánosnak, valamint Kovács József országgyűlési képviselőnek: előbbi az ételosztás helyszínét biztosította, utóbbi a szervezésben segített.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)