Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel zártak a királykategóriában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. december 11. 16:00
Döntetlennel zártak a királykategóriában
Gyulai Amazonok – TFSE 4-4 (2-3)

Az NB I.-es futsalbajnokság 10. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a TFSE együttesét látta vendégül december 9-én. Molnár Zoltánné gárdája ideiglenes otthonában akarta újra kétvállra fektetni egyetemi riválisát.

Az Ötödik helyen végeztek az őszi szezonban a gyulai lányok

Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok: Palócz Mónika, Fülöp Diána, Heidt Edina, Molnár Ágnes és Bálint Rebeka. Csere: Kurai Nikolett, Balogh Noémi, Erdélyi Angéla, Szerb Katalin és Sovány Liza.

A gyulai együttes a bajnoki tabella ötödik helyéről várta a tabella egyik leggyengébben muzsikáló gárdáját. A két csapat korábban már találkozott egymással, akkor a 3-5-re a fürdővárosi futsaltündérek diadalmaskodtak.

Az aktuális párharcban már a kezdetektől egymásnak rontott a két gárda, amelynek következtében már az első percekben komoly ütésváltásra került sor. Az 1. percben Koch Fruzsina talált a gyulai hálóba, amit a 2. percben Bálint Rebeka egalizált.  1-1.

A félidő közepén újabb gólpárbaj alakult ki, amikor a 15. percben Bede Anna gólt szerzett a fővárosiaknak, majd egy perccel később újra a gyulai lányok egyenlítettek Fülöp Diána révén. 2-2.

A félidő előtt egy megítélt 10 méterest értékesített a vendégcsapat, amelynek köszönhetően egygólos hazai hátránnyal fordulhattak a felek. 2-3.

A taktikusabb TFSE a második játékrészben is a kontrákban bízott, fegyelmezett játékuknak köszönhetően nem talált fogást Molnár Zoltánné együttese ellenfelén, holott helyzet adódott bőségesen.

Balogh Noémi a 35. percben kiegyenlítette a találkozó állását, majd a hazai oldalról megnyerni látszott a mérkőzés, miután Bálint Rebeka 37. percben szerzett bombáját megadta a játékvezető. 4-3.

A vendégek lelkes játékuknak köszönhetően mégiscsak a maguk javára döntötték a mérleg nyelvét, amikor Bede Anna gólpasszát az utolsó percekben Bobok Csilla értékesítette. A 38. percben érkezett találat pedig beállította az igazságosnak mondható 4-4-es végeredményt.

A Gyulai Amazonok csapata a bajnokság ötödik helyéről mehet téli pihenőjére, a fürdővárosi együttes januárban már újra farkasszemet néz majd ellenfeleivel.

– Először is szeretném őszinte részvétünket nyilvánítani a csapat nevében Tóth Ferenc családjának és kitartást kívánunk az elkövetkezendő időszakra. A mérkőzésre kitérve, ezen a napon ennyi volt bennünk, nagyon rosszul játszottunk, talán az év egyik leggyengébb játékát nyújtottuk. Nem a mi napunk volt, ezért örülünk az egy pontnak is. Nagyon jól fog jönni a téli pihenő a csapatnak, januárban pedig újult erővel vágunk neki a mérkőzéseknek. Kellemes ünnepeket kívánok minden női futsalban dolgozó, tevékenykedő szakembernek, játékosnak – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)