Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyre több rendezvényszervező dönt a karszalagrendelés mellett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2018. december 01. 10:00
Egyre több rendezvényszervező dönt a karszalagrendelés mellett
A kiegészítő hatékony, sokoldalú és könnyedén beszerezhető

Magyarországon igen népszerűek a különböző rendezvények, amelyek között rengeteg a zártkörű, belépő köteles vagy éppen a meghívásos alapú. Nem csoda tehát, ha egyre több szervező oldja meg a beléptetést ezeken a rendezvényeken valamilyen karszalagos megoldással. Manapság ez az egyik legnépszerűbb kiegészítő, amely nemcsak hatékony, de rendkívül kedvező áron beszerezhető és sokoldalú is egyben – írja a Karszalagexpressz.hu.

egyre több rendezvényszervező dönt a karszalagos beléptetés mellett

 

A különböző típusú karszalagokat használhatjuk koncerteken, zenei fesztiválokon, falunapokon, repülőbemutatókon, autóversenyeken, kiállításokon, múzeumokban vagy éppen állatkertekben. A felhasználási lehetőségek száma tehát végtelen, a karszalagokat bárhol használhatjuk, ahol a belépési jogosultságot szeretnénk egyszerűen átláthatóvá tenni.

Az egyes karszalagok rendkívül strapabírók, vízállók és könnyen azonosíthatók. A számtalan különböző változatnak köszönhetően pedig minden eseményre meg lehet találni a tökéletes típust.

 

A karszalagrendelések rekordját a klasszikus tyvekkarszalagok tartják

Valószínűleg nemcsak Magyarországon, hanem világviszonylatban is a tyvekkarszalagok a legnépszerűbbek, ezekből rendelnek a legtöbbet a rendezvényszervezők. Rendszerint a különböző szórakozóhelyek, diszkók, pubok és bárok azok, amelyek heti szinten is óriási mennyiségű, egyszínű karszalagot használnak fel a náluk tartott könnyűzenei eseményekre. Ezenkívül azonban sok művészeti kiállításon, speciális múzeumban, tematikus napon, sporteseményen és fesztiválon is millió számra fogynak el havonta ezek az azonosító kardíszek.

A mutatós, egyszerű és praktikus tyvekkarszalagok megrendelhetők egyszínű alappal is a legnépszerűbb változatokban, ilyen a zöld, a kék, a szürke, az arany, az ezüst vagy éppen a fekete. Ezek több méretben is elérhetők, illetve olyan speciális típusok is léteznek belőlük, mint a tőszelvényes változat. Az egyszínű karszalagok mellett vannak már mintás karszalagok is, amelyek közül most a legnépszerűbbek a mikulásos, karácsonyi díszben pompázó és az angyal mintázatú, de léteznek többek között pöttyös, kockás, csillagos és delfines változatok is.

 

Hódítanak az egyedi, logózott és a speciális karszalagok is

A különböző karszalagok természetesen nemcsak egyféle színben vagy éppen különböző mintázatban pompázhatnak, hanem feliratokkal, emblémákkal vagy egyedi azonosítókkal is kibővíthetők. Minden karszalagon egyedi azonosító, vonalkód vagy QR-kód is elhelyezhető, de akár fotóminőségű színes kép is díszítheti a viselőjük csuklóját. A felhasználási lehetőségek végtelenek.

Ma már igen népszerűek a gyerekeknek szánt karszalagok is, amelyeket kirándulásokon vagy rendezvényeken helyezhetünk a kiskorúak kezére. Ezeken feltüntethetjük a szülők vagy a gondviselők adatait, elérhetőségeit, egyedi és dizájnos kialakításban. Hasonlóan hasznosak a kórházi karszalagok is, amelyek a beteg adatait tartalmazzák. A különféle karszalagok ára rendkívül kedvező, alig néhány forintos kiadást jelent darabonként, ami bőségesen megtérül egy nagyszabású rendezvényen is, hiszen akár reklámhordozóként is tökéletesen funkcionálnak ezek a hasznos kis csuklódíszek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)