Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Tiltakozik a város vezetése! Dobogós a várfürdő! Jön a Gyula régen és ma következő kötete!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. november 15. 16:00
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Tiltakozik a város vezetése! Dobogós a várfürdő! Jön a Gyula régen és ma következő kötete!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Közleményben reagált a város önkormányzata az OGYÉI gyulai gyógyszertárak ügyeleti rendjét érintő döntésére – többek között erről is írunk a friss Gyulai Hírlapban. A város vezetése elfogadhatatlannak tartja a döntést, hiszen az intézet nem kérte ki sem a szakemberek, sem a grémium véleményét az ügyről. Címlapfotónk a XV. Országos Rövidpályás Bajnokságon készült, ahol a Gyulai Várfürdő úszói egyéniben és váltóban is szép eredményeket értek el. Lapunkban arról is hírt adunk, hogy már nyomtatják a Gyula régen és ma következő kötetét, a Gyulai művésztelepesek című könyvet. Arról is beszámolunk, hogy a dobogós lett az Év Fürdője versenyen a Gyulai Várfürdő: a Termalfurdo.hu által meghirdetett megmérettetésen harmadik helyezett lett a fürdővárosi strand. Az újságból a sport, a jegyzet és az állandó rovatok sem hiányoznak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben(Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)