Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az év legnépszerűbb fürdői közé került a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. november 07. 14:25
Az év legnépszerűbb fürdői közé került a Gyulai Várfürdő
A gyulai fürdő alig 50 szavazattal maradt le a második helyről

Kun Miklós és Sánta Tibor az átadón

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A Termalfurdo.hu weboldal által meghirdetett Az Év Fürdője versenyen idén is a dobogóra került a Gyulai Várfürdő. A harmadik helyezésért járó díjat november 7-én adták át a Gyulai Várfürdőben. 

Az elismerést Kun Miklós, Gyulai Várfürdő ügyvezetője vette át a szavazás főszervezőjétől, Sánta Tibortól, aki elmondta: a gyulai komplexum alig ötven szavazattal maradt le a második helyről. 

– A helyi fürdő az eddigi szavazásokon minden alkalommal dobogóra került, idén 7632 szavazatot kapott a vendégektől – árulta el a verseny ötletgazdája. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Kun Miklós kiemelte: három kategóriában rendezték meg a versenyt, a gyulai fürdő ezek közül a legjelentősebbet célozza meg évről évre. 

– A vendégek elkötelezettségét és szeretetét fejezi ki a díj, amelyet így nekik köszönünk elsősorban – mondta az ügyvezető, majd hozzátette: jövőre legalább a második helyet szeretnék elérni a versenyen. 

Az idei megmérettetésen a mórahalmi és a zalakarosi fürdő előzte meg a Gyulai Várfürdőt. Jövőre a szabályok szerint a győztes nem indulhat, de újra versenyben lesz Hajdúszoboszló fürdője, amely a tavalyi fődíjat nyerte el. 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)