Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Este 10 után csak azonnali betegellátást igénylő gyógyszert adnak ki Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. november 06. 18:45
Este 10 után csak azonnali betegellátást igénylő gyógyszert adnak ki Gyulán
Változik a gyulai gyógyszertári ügyeleti rend november 17-től

Változik a gyulai gyógyszertári ügyelet rendje november 17-től – értesült a Gyulai Hírlap. Zárás után 22 óráig tart majd a tényleges ügyelet, illetve – úgynevezett – készenléti ügyeletben, a patikussal történt telefonos egyeztetés után, 30 percen belül kiadják az azonnali betegellátást igénylő gyógyszert. Egyéb és nem indokolt esetben, például egy fejfájásunkat csillapító gyógyszerért este 10 óra után már Békéscsabán kell ügyeletes patikát keresnünk november 17-től.

A wagnerpatika.hu oldalon az olvasható, hogy az új ügyeleti rend szerint – a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárásától kezdve – hétfőtől péntekig 19 órától 22 óráig fognak ügyelni a gyulai gyógyszertárak, szombaton 18 óra 30 perctől 22 óráig, vasárnap és ünnepnapokon 8 órától 22 óráig. A legközelebbi ügyeletes gyógyszertár 22 óra után Békéscsabán érhető majd el.

Információink szerint további változás, hogy 22 órától másnap reggel 7 óra 30 percig – vasárnap és ünnepnap 8 óráig – készenlétben lesznek a gyulai gyógyszertárak, ami azt jelenti, hogy ilyenkor csak az indokolt, azonnali betegellátást igénylő gyógyszerkiadást biztosítja a készenlétben lévő gyógyszerész, telefonos egyeztetés után, harminc percen belül.

Szerettük volna megtudni a változás okait is, de egyelőre nem értünk el sem patikust, sem a patikákat felügyelő kamarai szervezet részéről senkit, aki hivatalosan nyilatkozni tudott volna a Gyulai Hírlapnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)