Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megálljt parancsoltak a tavalyi bajnoknak az amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. október 22. 16:00
Megálljt parancsoltak a tavalyi bajnoknak az amazonok
Gyulai Amazonok–Hajdúböszörményi TE I. 3-3 (1-2)

Az NB I.-es futsalbajnokság negyedik, október 20-i fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Hajdúböszörményi TE I. együttesét fogadta a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Molnár Zoltánné gárdája kőkemény derbire kényszerítette a tavalyi bajnokot.  

értékes skalpot szereztek a fürdővárosi futsalosok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Amazonok: Palócz M., Fülöp D., Molnár Á., Heidt. E. és Erdélyi A. Csere: Sovány L., Bálint R., Balogh N., Szerb K. és Kurai N. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A lendületben lévő gyulai gárda és a többszörös bajnok Hajdú-Bihar megyei alakulat csatáját a vendégek kezdték jobban. A hatalmas rutinnal rendelkező hajdúböszörményi játékosok nagy kedvvel rohamozták a hazai kaput. A gyulai gárda az első percekben a fogást kereste ellenfelén, amelynek eredményeképpen többször is célba vehette a vendégek hálóját.

A tavalyi bajnok a 18. percre már kétgólos előnyre tett szert, ám a fürdővárosiak Bálint Rebeka átlövésével jelezték, hogy nem tekintik lefutottnak az összecsapást. A kiválóan védekező gyulai gárda a harmadik bekapott gól után sem vett vissza harciasságából, így a 29. percben Kurai Nikolett révén kerültek egy gólnyi távolságra riválisuktól. 3-2.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A koncentrált és fegyelmezett játékot produkáló "várvárosi" csapat Molnár Ágnes sarkazós góljával fogta ki a szelet ellenfele vitorlájából, amelynek köszönhetően értékes egy ponttal gazdagodott.

A Gyulai Amazonok csapata az ötödik helyre kúszott fel a tabellán, a következő fordulóban pedig a bronzérmes pozícióban álló Astra Bulls FC otthonában lép pályára.

GYULAI HÍRLAP • 2018. október 22. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)