Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra az élen végzett a gyulai kettős

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. szeptember 14. 17:44
Újra az élen végzett a gyulai kettős
Idén is Márk Róbert és Medve István nyerte a rendőr-főkapitányságok vízirendészeti versenyét

 

Forrás: Police.hu

Megismételve tavalyi sikerét ismét az élen végzett a gyulai kettős a megyei rendőr-főkapitányságok vízirendészeti versenyén – adta hírül a Police.hu.

Márk Róbert rendőr zászlós, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség kiemelt főhatárrendésze és Medve István rendőr főtörzsőrmester, a Gyulai Rendőrkapitányság járőrvezetője a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot képviselte az Országos Vízirendészeti Járőrversenyen. A megmérettetést nyolcadik alkalommal rendezték meg szeptember 11. és 13. között Sopronban és a Fertő tónál.

A fürdővárosi páros a megyei rendőr-főkapitányságok kategóriában lett az első. Sorozatban a negyedik alkalommal elért első helyezésük elismeréseként a szervezők egy vándorkupával is megajándékozták őket. Az elméleti versenyben is élen végző Márk Róbert emellett különdíjban is részesült.

Mindkét rendőr a Békés megyei folyószakaszokon teljesít vízirendészeti szolgálatot a nyári időszakban. Feladataik közé tartozik a fürdőzők, a vízitúrázók, a hajósok és a horgászok biztonságának felügyelete, illetve az előírások betartatása. Eredményük naprakész szakmai tudásuknak, jogszabályismeretüknek köszönhető – emelte ki a rendőrségi portál. 

 

 

Forrás: Police.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)