Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzéremmel zárt a Czoldán-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 10. 17:45
Bronzéremmel zárt a Czoldán-csapat
Harmadik helyen végzett a Gyulasport NKft. U14-es együttese a hazai felkészülési tornán

U14-es utánpótlástornát rendezett a Gyulasport NKft. szeptember 9-én. A felkészülés jegyében négy csapat nézett szembe egymással a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Nagyot csatázott a gyulai csapat a hazai rendezésű tornán

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A rendező gárda mellett a Felföldi ISE, a Gyomaendrődi NKSE és a Békési NKTE együttesei léptek pályára. Az U14-es korosztály képviselői kétszer húszperces mérkőzéseken tesztelhették tudásukat.

A Czoldán Csilla vezette fürdővárosi gárda még a felkészülés erőnléti szakaszában áll, ám alaposan megállta a helyét a kőkemény mezőnyben.

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, a tornán a Gyomaendrődi NKSE együttese kiemelkedett a mezőnyből, a gyomai csapat fizikálisan és játéktudásban is a többi gárda fölé nőtt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A fürdővárosi klub U14-es egysége egy győzelemmel, egy vereséggel és egy döntetlennel zárta a hazai rendezésű kupát. A Gyulasport NKft. csapata a kézilabda-gyermekbajnokság Badó László-régiójában kezdik majd meg a bajnoki küzdelmeket szeptember 16-án.

– Minden csapat igyekezett helytállni, de a pályán mutatott játékukban még megmutatkoztak azok a hiányosságok, amelyeket tudatos edzésmunkával ki tudnak majd javítani. Összességében elmondhatjuk, hogy ez a torna jól szolgálta a gyermekbajnokságra történő felkészülést – nyilatkozta Czoldán Csilla.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai eredmények: Gyomaendrődi NKSE–Gyulasport NKft. 24-9, Gyulasport NKFft.–Felföldi ISE 21-18 és Gyulasport NKft.–Békési NKTE 16-19.

A torna végeredménye: 1. Gyomaendrődi NKSE 6 pont, 2. Békési NKTE 4 pont, 3. Gyulasport NKft. 2 pont és 4. Felföldi István SE 0 pont.

 

GYULAI HÍRLAP • 2018. szeptember 10. 17:45
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)