Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hagyomány lehet a Gyulahús főzőversenyéből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2018. szeptember 09. 14:01
Hagyomány lehet a Gyulahús főzőversenyéből
A cég munkatársai csapatépítő rendezvénnyel ünnepelték a 150 éves gyulai húsipart

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Hagyományteremtő szándékkal rendezett főzőversenyt dolgozóinak szeptember 8-án a Gyulahús Kft. A Termál Campingben mintegy százötvenen gyűltek össze.

Daka Zsolt ügyvezető lapunknak elmondta: az esemény apropóját az adta, hogy idén százötven éves a gyulai húsipar. Mint megtudtuk, a verseny iránt nagy volt az érdeklődés, összesen tizenhárom csapat adta le nevezését. Az ügyvezető úgy fogalmazott: bízik abban, hogy hagyományt teremtenek, és a következő években is megszervezik a jó hangulatú rendezvényt.

Hajduk Zoltán üzemvezető kifejtette: a csapatépítő program ötlete munkatársuktól, Bráz Krisztinától származik. Kiemelte: az esemény szervezését, lebonyolítását többen is segítették, és a cég vezetősége is támogatta.

 

A csapatokat Daka Zsolt ügyvezető köszöntötte 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

Mint ismertette, a csapatoknak hagyományos módon, bográcsban kellett sertéspörköltet főzniük. Az elkészült ételeket Ambrus György Venesz-díjas mesterszakács, Brindás János mesterszakács, Torkos Florin, az aradi Central Hotel igazgatója és Crai Stefan belgyógyász zsűrizte.  

Gila Éva, a társaság marketingmenedzsere érdeklődésünkre kiemelte: a közeljövőben számos rendezvényen népszerűsítik munkatársaikkal a Gyulahús termékeit.

– A jövő héten a fürdőváros is bemutatkozik Budapesten, a közfoglalkoztatottak kiállításán, az eseményen gyulai kolbászt árulunk majd. Emellett egy élelmiszeripari konferencián is részt veszünk, és jelen leszünk a békéscsabai kolbászfesztiválon is, ahol negyven négyzetméteres standon több fotóponttal és különleges termékekkel várjuk a látogatókat –részletezte a szakember.  

A hétvégi rendezvényen a csapatoknak nem csak a főzésben kellett helytállniuk, hiszen a szervezők több játékos feladattal is készültek. Az esemény késő délutánig tartott.  

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

GYULAI HÍRLAP • 2018. szeptember 09. 14:18
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)