Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új aljegyzője van Gyulának

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. augusztus 14. 13:53
Új aljegyzője van Gyulának
Tímár Andrea kinevezése előtt az önkormányzati és kulturális osztály vezetőhelyettese volt

tímár andrea

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Tímár Andreát nevezte ki Gyula város aljegyzőjének Görgényi Ernő polgármester augusztus 13-tól, egy eredményesen lefolytatott pályázati eljárást követően.

Tímár Andrea végzettségét tekintve jogász, és 2009-től kezdve dolgozik a közigazgatásban. Először a Gyomaendrődi Polgármesteri Hivatalban vállalt munkát, 2016 áprilisa óta pedig a Gyulai Polgármesteri Hivatalban dolgozik. Kezdetben jogászként alkalmazták, majd hatósági csoportvezető volt, aljegyzői kinevezése előtt pedig az önkormányzati és kulturális osztály osztályvezető-helyetteseként dolgozott.

Az új aljegyző elmondta, hogy elsősorban a feladat szépsége és a kihívás motiválta, amikor beadta a pályázatát, valamint a jegyző, Csige Gábor személye, akinek másfél évig dolgozott az irányítása alatt a városházán.

– Az aljegyző feladata, hogy segítse a jegyző munkáját – emelte ki Tímár Andrea, majd hozzátette, hogy szeretné elérni, hogy a Gyulai Polgármesteri Hivatal szakmai megítélése a jövőben is olyan pozitív legyen, mint az elmúlt években.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)