Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Új utcák épülnek! Megújul a „Lila” iskola! Eltűntek a ruhagyűjtő konténerek!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. augusztus 09. 16:05
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Új utcák épülnek! Megújul a „Lila” iskola! Eltűntek a ruhagyűjtő konténerek!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban beszámolunk arról, hogy több mint 91 millió forintból épül két új utca Gyulán. A Paradicsomi lakótelep mellett helyet kapó utcákra a Rulikowski utca tehermentesítése miatt van szükség. A kivitelezés október végére fejeződhet be. Címlapfotónkat Rusznyák Csaba készítette a #GyulaiNyár programsorozat egyik eseményén: a Téglás zenekar varázsolt igazi táncházat a Világóra mellé. Lapunkban arról is írunk, hogy a nyelvi labor és a természettudományos szaktanterem is megújul a „Lila” iskolában: az intézményben június 21-én kezdődtek el a munkálatok, amelyek érintik az egyik vizesblokkot és a folyosói szekrényeket is. Heti lapszámunkban hírt adtunk arról is, hogy eltűntek a városból a ruhagyűjtő konténerek: információnk szerint a tárolókat kihelyező vállalkozó nem tudja megoldani a szállítást, így az egész megyében felszámolták a gyűjtőket. A Kastély Zenei Napokról, a Dr. Regele Károly Emlékversenyről, valamint a Miss Balaton versenyen eredményesen szereplő Petri Beatrixról is cikket közlünk, emellett a sport, a jegyzet és az állandó rovatok sem hiányozhatnak lapunkból.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – MPJ

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilonTörökzugi Kiss ABCtörökzugi dohányboltbuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Vértanúk útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

GYULAI HÍRLAP • 2018. augusztus 09. 14:15
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)