Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mácsok Fruzsina bronzérmet úszott 100 méteres mellúszásban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 31. 10:30
Mácsok Fruzsina bronzérmet úszott 100 méteres mellúszásban
Gyulai sikerek a Serdülő Országos Bajnokságról

A győri Aqua Sportközpont adott otthont a 62. Serdülő Országos Bajnokságnak július 25. és 28. között. A hazai seregszemlén szokatlanul népes mezőny gyűlt össze, előzetesen 2177 egyéni nevezés érkezett a versenyre.

Juhász Jácint, Mácsok Fruzsina és Tóth andrás

Fotó: Gyulai Várfürdő úszószakosztálya

A Gyulai Várfürdő úszószakosztálya négy fővel érkezett Győr-Moson-Sopron megye székhelyére. A 14–16 éves korosztály legjobbjait felsorakoztató megmérettetésen 86 egyesület 417 versenyzője szállt vízbe.

A mezőny a bajnoki címek mellett a nemzetközi versenyekre való kvalifikációért is repesztett, hiszen a verseny célja, hogy felkészülési és válogatási lehetőséget biztosítson az idei Európa-bajnokságra, az ifjúsági Európa-bajnokságra, az ifjúsági olimpiára és a rövidpályás világbajnokságra.

 

 

Fotó: Gyulai Várfürdő úszószakosztálya

A Tóth András és Juhász Jácint vezette gyulai csapat egyéni és váltó számokban vette fel a versenyt a mezőnnyel, amelyben Mácsok Fruzsina bronzérmet nyert. Kiemelkedő eredményt ért el a 4x100 méteres gyulai gyorsváltó, hiszen a Mokán, Veres, Mácsok és Hasznos összeállítású négyes a negyedik helyen fejezte be a viadalt a Győr, a BVSC és Debrecen csapata mögött. Ezekkel az eredményekkel a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya a megyei csapatok között az első helyen végzett.

Eredmények: Mácsok Fruzsina 100 méteres mellúszás 3. hely, 50 méteres mellúszás 5. hely, 100 méteres hátúszás 8. hely, 50 méteres hátúszás 8.hely. Veres Laura 200 méter pille 7. hely, 100 méter pille 10. hely. 4x100 méteres női gyorsváltó: 4. hely (Mokán, Veres, Mácsok, Hasznos). 4x200 méteres női gyorsváltó 6. hely (Mokán, Veres, Mácsok, Hasznos).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)