Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mozogni hívnak a Gyulai Kengyelfutók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 18. 11:00
Mozogni hívnak a Gyulai Kengyelfutók
Csíkos Dániel futónagykövet rendszeresen szervez közös futásokat

Közös mozgásra várják a futás szerelmeseit a Gyulai Kengyelfutók tagjai. A 2015-ben alakult közösség célja, hogy összehozz a gyulai és környékbeli futókat a közös mozgásra.

Közösen gyűrik le a távokat a Gyulai Kengyelfutók

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy azt Csíkos Dániel futónagykövet elmondta, a kengyelfutók heti rendszerességgel összegyűlnek, hogy együtt gyűrjék le a változatos távokat. A több maratont és félmaratont teljesítő futónagykövet a városi kocogások mellett a gátra is kivezeti csapatát. A fürdővárosi sportcsapat több igen rangos rendezvényben is szerepet játszik, hiszen a Megyefutás „várvárosi” etapja mellett a július 26-án sorra kerülő Kerüld körbe Gyulát elnevezésű sportrendezvényt is megszervezik.  

– Szeretnék egy olyan amatőr futó közösséget létrehozni, ahol mindenki boldog és nagyszerűen érzi magát és ahol nem számít, hogy ki mennyit és milyen gyorsan fut.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A közösség mindenkit vár a soraiba, hiszen a távokat bárki saját tempója szerint tudja lefutni, nem kell a gyorsabb futókhoz alkalmazkodnia. – Ez egy közös futás, de mégis egyéni, hiszen mindenki a saját erőnléti állapotának megfelelően teljesítheti a távokat.

A Gyulai Kengyelfutók rendezvényeiről a Budapesti Sportiroda közösségi oldalán vagy a gyulaifutonagykovet.hu oldalon lehet tájékozódni.

GYULAI HÍRLAP • 2018. július 18. 11:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)