Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vizesblokkot kapott az észak-törökzugi fiókkönyvtár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. június 21. 16:00
Vizesblokkot kapott az észak-törökzugi fiókkönyvtár
A fejlesztés több mint félmillió forintba került

dézsi jános és kónya istván

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Elkészült az észak-törökzugi fiókkönyvtár vizesblokkja – erről tartott sajtótájékoztatót a helyszínen Kónya István alpolgármester és Dézsi János, a Mogyoróssy János Városi Könyvtár igazgatója június 21-én.

– Nem egy nagy összegű fejlesztésről van szó jelen esetben, de annál fontosabb a lakótelepen lakók, a könyvtárban dolgozók és a könyvtárba járók számára – kezdte Kónya István. Az alpolgármester kiemelte, hogy a fejlesztést hosszú várakozás előzte meg. A vizesblokk a bibliotéka és az önkormányzat összefogása révén készülhetett el. 

Megtudtuk, hogy a városvezetés az intézményfelújítási keret terhére 550 ezer forinttal járult hozzá a munkálatokhoz, hogy az észak-törökzugi lakótelep egyetlen kulturális intézménye még komfortosabbá válhasson.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Dézsi János megköszönte az önkormányzatnak a segítséget, hiszen hosszú idő óta probléma volt, hogy a fiókkönyvtár nem rendelkezett vizesblokkal. Mint mondta, az állásinterjúk során is komoly visszatartó erő volt a mosdó hiánya.

Az igazgató hozzátette, hogy régóta gondolkoznak azon, hogy az épület előtti téren gyermekprogramokat szerveznek, de erre eddig nem volt a lehetőség a megfelelő infrastruktúra nélkül.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)