Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A 40. szezonját zárta a gyulai tekeháború

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. június 10. 15:00
A 40. szezonját zárta a gyulai tekeháború
Az „LL” csapata nyerte a Suzuki Kupa 2017/2018-as küzdelmeit

Ünnepélyes eredményhirdetéssel egybekötött évzáró vacsorát tartott a Suzuki Kupa városi tekebajnokság mezőnye június 9-én. A több hónapja tartó szezon csapatai az évről évre kiújuló gurítások negyvenedik idényét is megünnepelték.

A 40. szezon bajnokcsapata

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Magyarvárosi sörözőben tartott záróeseményen mind a hét csapat képviseltette magát. Bodor István  köszöntő szavaiban kifejezte köszönetét a csapatoknak, amiért a nehézségek ellenére is kitartottak a bajnokság mellett. Mint mondta, a városi tekecsaták egyik legizgalmasabb idényét zárták most le.

A köszönet szavai után a díjaknak jutott a főszerep, amelyben minden csapat átvehette az őt megillető oklevelét. A legdíszesebb kupát a Nikula Attila, Márki Zoltán, Domokosné Galambos Ildikó, Schriffert Roland, Hotya Péter, Krieger Norbert és Zalai József alkotta „LL „ bajnokcsapata vehette kezébe.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A szervezők különdíjakat is kiosztottak. A legjobb átlaggal rendelkező játékosok között megismétlődött a tavalyi forgatókönyv, hiszen idén is Domokosné Galambos Ildikó és a Makra György vihette haza a legjobbnak járó elismerést. A szezon két legjobbjának teljesítménye azért is megsüvegelendő, mert a legtöbb ütött fával is ők ketten büszkélkedhetnek. 

A folytatásban Beleznai István kért szót, amelyben a legtöbb mérkőzést játszó tekejátékos elbúcsúzott a további küzdelmektől. A városi tekebajnokság nagy öregje azt elmondta, hogy az idei volt a városi tekebajnokság negyvenedik idénye.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A szervezők külön köszönetet mondtak a Gyulai Hírlap munkatársainak is, akik egész évben figyelemmel kísérték a bajnokság csatározásait. 

Az est további részében ízletes vacsora és jóízű beszélgetés várta a gyulai tekecsalád tagjait, akik nemsokára újra hadba állnak a jövő évi tekecsatákban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)