Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra az Edda, a Hooligans és a Tankcsapda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. június 06. 13:00
Gyulán lép színpadra az Edda, a Hooligans és a Tankcsapda
Programajánló

június 9-én, szombaton 21 órától ad koncertet a Tankcsapda a Kézműves Sörfesztiválon, a várkertben 

Forrás: Youtube.com

Várkert

Június 7. és 10. között első alkalommal rendeznek Kézműves Sörfesztivált Gyulán. A kézműves sörök és a street food mellett könnyűzenei koncertek is színesítik az eseményt. A napijegy 1500, a bérlet 4290 forint. Vasárnap a rendezvény ingyenesen látogatható.10 éves kor alatt a belépés díjtalan. A fesztivál részletes programja itt olvasható.

Vigadó

Június 15-én, pénteken 20 órától Nedró János néptáncpedagógus vezetésével táncházat tartanak. A programon a Rozsdamaró zenekar húzza a talpalávalót. A belépés díjtalan.

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Június 8-án, pénteken 16 órától a szecesszió világnapja alkalmából mutatják be a Gyula szecessziós épületeiről készült térképet. Az eseményt Kónya István alpolgármester nyitja meg, a térképről pedig Bálint Imre, a Szecessziós Magazin szerkesztője tart előadást. Június 7–13. között rendezik meg a 89. Ünnepi Könyvhetet és a 17. Gyermekkönyvnapot. A rendezvény részletes programja a Gyulai Hírlap 8. oldalán olvasható.

Rondella

A 2018-as futballvilágbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik meg Oroszországban. A világ egyik legjelentősebb, legizgalmasabb sporteseményét egy 3×4 méteres LED-falon kivetítve szurkolhatjuk végig a Rondellánál. A kiemelt mérkőzéseket szakértői beszélgetések kísérik, de lesz góltotó, csocsóbajnokság és tizenegyesrúgó verseny is. A júniusi közvetítések: június 14. (csütörtök) 17.00 Oroszország–Szaúd-Arábia, június 15. (péntek) 20.00 Portugália–Spanyolország, június 17. (vasárnap) 20.00 Brazília–Svájc, június 21. (csütörtök) 20.00 Argentína–Horvátország, június 23. (szombat) 20.00 Németország–Svédország, június 28. (csütörtök) 20.00 Anglia–Belgium.

Kohán Képtár

Június 14-én, csütörtökön 17 órától Emlékezet és elvágyódás címmel nyílik kiállítás Hunya Gábor gyűjteményéből. A tárlatot Háy János író nyitja meg. A kiállítás helyszínéül szolgál még a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Török tornya (Gyula, Kossuth u. 15.), egy művet pedig Gyulán, a Szent Miklós park 1. szám előtt mutatnak be. Az alkotások október 7-ig tekinthetők meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)