Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ma indul az első Kézműves Sörfesztivál Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. június 07. 09:00
Ma indul az első Kézműves Sörfesztivál Gyulán
Kézműves sörök, street food, koncertek és egyéb programok várják a vendégeket

Első alkalommal rendeznek Kézműves Sörfesztivált június 7–10. között Gyulán, a várkertben.

A programok június 7-én, csütörtökön 17 órakor indulnak Sztojka Tibi koncertjével. Aznap este fellép még az Ismerős Arcok és az Edda Művek is. A fesztivál hivatalos megnyitójára 19.45-kor kerül sor.

Június 8-án délben a Mediterrán zenekar áll színpadra, 13 órától pedig A sör, ami összeköt című országos szakmai konferenciát rendezik meg a Hunguest Hotel Erkelben. A délutáni rendezvények után 20 órakor a Hooligans szórakoztatja a közönséget, utánuk Majka és Curtis duójára táncolhatnak a bulizni vágyók, az éjszakai baglyokat pedig a retrodiszkó tartja majd ébren.

Szombaton az Apostol indítja el a koncertek sorát, majd a Central European Beer Awards 2018 díjátadóján derül ki, hogy kik főzték a legjobb söröket. 18 órakor a Lóci játszik együttes áll színpadra, majd a Tankcsapda csap a húrok közé. 23 órakor a Stereo Swinget hallgathatják meg azok, akiknek nem volt elég a rockbanda koncertje.

Vasárnap ingyenes a belépés. A fesztivál utolsó napján a gyerekeké a főszerep: délelőttől kézművesjátszóházat tartanak, majd a Kacagó Bábszínház szórakoztatja a legkisebbeket. 14 órakor a KIDS táncegyüttes ad műsort, 17 órakor pedig az Irigy Hónaljmirigy koncertjével zárul a fesztivál.

A teljes programot a Sorfesztivalgyula.hu oldalon olvashatják el az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)