Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A pedagógusokat ünnepelték a Harruckernben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. június 01. 16:47
A pedagógusokat ünnepelték a Harruckernben
A rendezvényen többen is elismerést vehettek át

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Középiskolájának pedagógusnapi ünnepségét június első napján tartották a Wenckheim konferenciateremben ahol több tanárt is elismertek az intézmény dolgozói közül.
 
A rendezvényre meghívást kapott Görgényi Ernő polgármester, Gazdag Mihály, a Korszerű és Hagyományokat Ápoló Szakképzésért Alapítvány elnöke és a gyulai román főkonzul, Florin Tandafir Vasiloni, aki levélben kívánt minden jót a megjelenteknek. 
 
Görgényi Ernő polgármester egy idézetet felolvasva mutatott rá: minden tanár egyfajta lelkipásztor, aki a rábízott lelkekkel törődik. – Emellett az igazi tanár a kultúra harcosa is, akitől mindenki elvárja, hogy a kulturális haladás érdekében dolgozzék – kezdte beszédét a polgármester. Hangsúlyozta: sok-sok pedagógus van, aki a tananyagon túl  egyfajta szemléletet és saját gondolkodásmódot is átad a dákjainak. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Ebből is látszik: tanítani sokkal több, mint pedagógiai munkát végezni. A tanítás hivatás, és mint minden hivatásnak, a tanításnak is megvannak a szépségei és a maga kihívásai – emelte ki a városvezető. 
 
A folytatásban az iskola diákjai adtak műsort, majd Czeglédiné Szappanos Anita,az iskola igazgatója köszönte meg az egész évet a tanároknak. Kiemelte: örömmel tölti el, hogy ma már több idő jut a tehetségek gondozására, és nemcsak a felzárkóztatásra és a legfontosabb kitűzött feladatokra fókuszálhatnak az iskolában. 
 
Az ünnepségen több kollégát is elismertek az intézmény dolgozói közül.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az idei díjazottak

Emlékplakettet kapott: Kotroczó Lajosné szakmai igazgatóhelyettes.

Elismerő oklevelet kapott: Varga Enikő magyar–román szakos középiskolai tanár, Simon István karbantartó, mezőgazdasági gépszerelő.

Harruckern-gyűrűt kapott: Nádháziné Tóth Edit egészségügyi szaktanár.

Harruckern-emlékplakettet vehetett át:  Antal József, az eleki oktatási egység fiók tagintézmény-vezetőhelyettese, matematika–fizika szakos tanár, Benye Hajnalka általános igazgatóhelyettes, angol–történelem szakos tanár, Gróh András asztalos-nevelőtanár, Kiss Sándor kollégiumi nevelőtanár, Kőfaragó Olga egészségügyi szakoktató, Uhrin Nóra mezőgazdasági gépészmérnök, mérnöktanár, szakmai munkaközösség-vezető

Harruckern elismerő oklevelet kaptak: Bajuszné Szabó Ágnes angol–orosz szakos tanár, Bertalan Mária történelem szakos tanár, kollégiumi nevelőtanár, Baloghné Kereszturi Andrea biológia–technika szakos tanár, természetvédelmi ökológus, Dunai Jánosné földrajz–testnevelés szakos tanár, Liska László, a szabadkígyósi pék-cukrász-konzerv tanműhely vezetője, pékszakoktató, Martonné Mák Emőke kollégiumi nevelőtanár.

Igazgatói dicséretben részesültek: Bodnár Péter, Bozóné Dubla Éva, Csomós Ibolya, Deli Beáta Katalin, Horváth Balázsné, Nagy László, Seresné Balla Szilvia, Vastag Attila, Vrbovszki András.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

 
 
 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)