Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Daka Anett lett a Gyulai Várfürdő úszószakosztályának legeredményesebb sportolója

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • SPORT • 2018. május 18. 09:00
Daka Anett lett a Gyulai Várfürdő úszószakosztályának legeredményesebb sportolója
Az évzárón Dobra Dóra, Cseresznyés Petra, Veres Laura és Szalai Áron különdíjban részesült

Kitüntette legsikeresebb sportolóit és legkiemelkedőbb támogatóit, segítőit a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya. A május 17-i ünnepélyes évzáró értekezleten a klub összes gyermekúszója kapott egy-két dicsérő szót és jutalmat.

az év legeredményesebb versenyzőjének választott Daka Anett

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az értekezlet részvevőit Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója köszöntötte, majd átadta a szót Kiss Tamásnénak, aki Gyula város önkormányzata nevében szólt az egybegyűltekhez. A képviselő ismertette: a testület nemrég fogadta el a gyulai úszásoktatásról szóló beszámolót, amely azt igazolta, hogy Gyulán egyre többen járnak úszni, ma már kétszer annyian, mint két éve, és egyre többen érzik kiválóan magukat ebben a körben.

A képviselő asszony kifejtette, bízik abban, hogy Gyula város önkormányzata meg fogja tudni valósítani az új uszoda felépítésének tervét, és így mindenki remek körülmények között fog tudni sportolni a jövőben is. Befejezésül további sok sikert kívánt a szakosztálynak.

 

Kun Miklós

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Tóth András vezető edző elismeréssel beszélt arról, hogy a közel 240 gyermekkel nyolc szakember foglalkozik, majd kiemelte, ennek ellenére a korosztályos országos csúccsal, illetve a felnőttbajnokságon elért helyezésükkel kiemelkedően sikeres évet zárnak. Mint mondta, 2000 óta nem volt olyan versenyzőjük, aki ezt el tudta volna érni. Ennek alapján kijelenthető: az idei az elmúlt tizenöt év legeredményesebbje.

Az edző értékelte azt is, hogy mindegyik csoportjuk nagyon szépen halad, megfelelő létszámmal, jó eredményekkel, és hogy a csapatversenyre is az jellemző, hogy az első három helyezés valamelyikét el tudják hozni.

– Nagyon várjuk az új uszodát, mert ha meglesz, még többet fogunk dolgozni – zárta gondolatait Tóth András.

 

Kiss Tamásné

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az Energy Dance Club produkciója után Daka Anett átvehette a legeredményesebb versenyzőnek járó serlegeket, valamint a Dr. Kassai Péter-vándordíjat. Különdíjban Dobra Dóra, Veres Laura és Szalai Áron részesült. Cseresznyés Petra a legígéretesebb és a legfiatalabb sikeres úszónak járó elismerést kapta meg.

Havas Attila csapatorvosnak, a szülői közösség elnökének, Kiss Tamásnénak, a Gyulai Úszók Alapítvány elnökének, Fehér Edit edzőnek, Daka Zsoltnak, a Gyulahús Kft. ügyvezető igazgatójának, Abrudán Gábor felkészítőnek és Kun Miklós ügyvezető igazgatónak támogatói és segítői munkájáért, mondtak köszönetet.

A fináléban a szakosztály összes apró úszójának átnyújtották jutalmát. Az ünnepséget esti fürdőzés koronázta meg az AquaPalotában.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)