Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Szépül a közüzem! Kastélynapok! Nyári színház!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. május 16. 17:09
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Szépül a közüzem! Kastélynapok! Nyári színház!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban hírt adunk arról, hogy megkezdődött a Gyulai közüzemi Nonprofit Kft. épületének felújítása. A 130 millió forintos beruházás július közepére készül el. Címlapfotónk a Gyulai Virágok Fesztiválján készült, a háromnapos rendezvényen több száz növény közül válogathattak a látogatók. Heti lapszámunkban a hétvégi Gyulavári Kastélynapok programjait is ismertetjük. Szabó Károly, a városrész önkormányzati képviselője érdeklődésünkre elmondta: a rendezvény keretében idén is megszervezik az Országos Vadfőző és Halételkészítő Versenyt, valamint a Gyulavári Kastély Kupát. Emellett koncertekkel és számos programmal várják az érdeklődőket. A várszínház nyári évadának programjairól, valamint a Mogyoróssy-könyvtár legújabb kiállításáról szintén beszámolunk, és lapunkból az is kiderül, milyen témákról tárgyaltak a városatyák a fürdővárosi képviselő-testület legutóbbi ülésén. Az újságból természetesen a sport, a jegyzet és az állandó rovatok sem hiányozhatnak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), buszpályaudvari nonstop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi nonstop (Liliom köz), Gyulai Várfürdő, büfé (Várkert u. 1.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), vasútállomás, újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri dohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9–11.), kórházi újságos pavilon, Törökzugi Kiss ABCtörökzugi dohánybolt, buszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út).

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)