Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban A partiállat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. május 09. 17:00
Heti premier a Center moziban A partiállat
Május 10–16. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a partiállat című amerikai vígjáték

Forrás: imdb.com

Heti premier a Center moziban A Partiállat (szinkr. amerikai vígjáték) 17.00, 19.00, 21.00-kor. Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli. A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik.

20.30-kor Deadpool 2. (szinkr. amerikai akció-vígjáték) VILÁGPREMIER ELŐTT! Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát és így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

14.30, 17.30 és május 16-át kivéve 20.30, valamint szombaton, vasárnap 10.30-kor Bosszúállók – Végtelen háború (szinkr. amerikai akció) 3D! A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

14.45, 16.45-kor Taxi 5. (szinkr. francia akció) A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér taxi örököse is.

15.00, 18.45-kor Szűzőrség (szinkr. amerikai vígjáték) Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására. Leslie Mann (40 és annyi), Ike Barinholtz (Rossz szomszédság, Suicide Squad) és John Cena (Kész katasztrófa) alkotják a szűzvédelmi triót Kay Cannon, a Tökéletes hang sorozat egyik írójának rendezői debütálásában.

 

az így csajozz egy földönkívülivel című angol zenés sci-fi vígjáték

Forrás: imdb.com

21.00-kor Így csajozz egy földönkívülivel (szinkr. angol zenés sci-fi vígjáték) PREMIER! A félénk Enn barátja ösztönzésére megszólít három valóban csinos, ám kissé veszélyes lányt, s az ismerkedés remekül halad egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a cserediák-lányok egy másik univerzumban hallgatók.

20.45-kor Hang nélkül (szinkr. amerikai thriller) Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.  Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére.

17.15-kor Kutyák szigete (amerikai animáció) ART! A Kutyák szigete hőse Atari Kobajasi, a korrupt Kobajasi polgármester 12 éves nevelt fia. Mikor egy rendelet értelmében Megaszaki összes kutyáját egy széles kiterjedésű, hulladéklerakóként használt szigetre száműzik, Atari egymaga indul apró repülőjén a Szemét-szigetre, hogy felkutassa testőrkutyáját. Ott egy falka új barát segítségével belevág nagy kalandjába, ami megváltoztatja az egész város jövőjét.

10-ét, 15-ét és 16-át kivéve 15.00-kor, valamint szombaton, vasárnap 10.45-kor Szaffi (magyar rajzfilm) Mesénk a 17. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed Pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, kisgyermekkoruk óta szeretik egymást, s jegyesek. A háború alatt azonban a Botsinkay családnak és a töröknek menekülnie kell, ezért elásnak egy láda kincset Botsinka várának udvarában. A kisded Sophie a menekülés közben elveszik, s egy furcsa kis öregasszony talál rá, aki macskája után elnevezi Szaffinak, s mintha saját gyermeke lenne, úgy szereti, s neveli. Jónás, daliás fiatalemberként visszatér apja birtokára, s az elrejtett kincs nyomába ered. A kincset azonban nemcsak Jónás szeretné megtalálni, hanem az ingyenélő, haszonlesők is. Jónás azonban veszélyes kalandjai során megismerkedik Szaffival, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. Itt a vége, fuss el véle.

10-én, 15-én és 16-án 15.00-kor Táncterápia (angol romantikus dráma) ART! A látszólag tökéletes és rendezett életet élő, ítélkezésre és sznobizmusra hajlamos Sandra nyugdíjba vonulása előtt nem sokkal felfedezi, hogy a férje viszonyt folytat a legjobb barátnőjével. Fényűző otthonát otthagyva bohém húgához költözik, aki egy rossz hírű lakótelepen lakik. A karót nyelt Sandra eleinte kibírhatatlannak találja új életét, azonban egy társastánc-tanfolyam mindent megváltoztat.

19.15-kor Három hegycsúcs (német-olasz thriller) PREMIER! ART! A Dolomitokban vakációzik Lea fiával és új barátjával. A nő két éve hagyta el férjét, és gyereke számára megfelelő apapótléknak tűnik új választottja. A kirándulás során azonban mindinkább felszínre kerülnek olyan érzelmek, és viszonyok, amelyek közel sem egy kiegyensúlyozott család hétköznapjairól árulkodnak. A férfi igyekszik megnyerni a nyolcéves fiú bizalmát, de a kettejük között alakuló kapcsolat lassan veszélyes pszichológiai játszmává fajul.

 

a három hegycsúcs című német-olasz thriller

Forrás: imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)