Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai Virágok Fesztiválja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. május 09. 14:00
Gyulai Virágok Fesztiválja
Szombaton Péterfy Bori koncertjével szépülhetnek a virágoskertek

Először 2015-ben rendezték meg a Gyulai Virágok Fesztiválját, amely a Gyulai Virágok Vasárnapját bővítette ki egy egész hétvégén át tartó rendezvénnyé. Idén a fesztivált – amelynek a Göndöcs-kert és a Béke sugárút lesz a helyszíne – május 11–13. között tartják meg. A rendezvény május 11-én 20 órakor kezdődik a TNT zenekar koncertjével.

Szombaton már délelőtt elindulnak a programok: megnyitják a virágkötészeti kiállítást a művelődési központban, később pedig Pepe Manó és a Gyulai Ifjúsági Fúvószenekar is fellép. Az esti programsor a Kávészünet és a Pernahajder Campbell koncertjével indul. A hivatalos megnyitó 21 órakor kezdődik, Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és Tósoki Imre, a fesztivál díszvendégének, Tihanynak a polgármestere mond köszöntőt. A szombati eseménysor Péterfy Bori lemezbemutató koncertjével és egy tűzzsonglőrcsoport bemutatójával zárul.

Vasárnap a Calliopé diákszínpad növendékei osztanak virágot jelmezben. 10 óra után Kepenyes Pál és Döge Csaba adnak gyermekműsort. 11 órától a gyulai oktatási intézmények tartanak bemutatót, majd a Harruckern Táncegyüttes műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. 14 órakor átadják a legszebb kiállítósátornak járó elismerést és a virágkötészeti verseny közönségdíját. Este Hevesi Imre és a Zűrzavar zenekar, majd a Madows Együttes is színpadra lép.

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)