Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gamma Trans az élen, visszakapaszkodik a Zé-Pé Café Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. május 07. 12:30
A Gamma Trans az élen, visszakapaszkodik a Zé-Pé Café Kft.
A Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának eredményei

A gyulai nagypályás bajnokság 13. fordulóját rendezték meg május 3. és 4. között. A városi focitörténet soros fordulójában elkezdte visszakapaszkodását a Zé-Pé Café Kft., az élen maradt a Gamma Trans.

A soros fordulóban a Gamma Trans együttese két góllal bizonyult jobbnak az Attila FC csapatánál, a Zé-Pé Café Kft. gárdája mérkőzés nélkül gyűjtötte be pontjait, a Leel-Őssy Kft. legjobbjai és a Kövizig-Fuszek spílerei pedig megosztoztak a pontokon. A forduló legnagyobb durranását a Közüzem és a Kövite-Plusz lőporfüstös csatája hozta, ahol összesen tizenhat gólt láthattak a kilátogatók.

Eredmények: Attila FC –Gamma Trans 0-2, Leel-Őssy Kft.–Kövizig-Fuszek 2-2, Gyula Autóház–Zé-Pé Café 0-3 és Közüzem–Zé-Pé Café Kft. 10-6.

A bajnokság állása: 1. Gamma Trans 26 pont, 2. Zé-Pé Café Kft. 25 pont, 3. Clean-Way Kft. 23 pont, 4. Kövizig-Fuszek 21 pont, 5. Gyula Autóház 17 pont, 6. Leel-Őssy Kft. 15 pont, 7. Közüzem11 pont, 8. Kövite-Plusz 7 pont és 9. Attila FC 2 pont.

A városi focibajnokság következő fordulóját május 10. és 11. között rendezik meg.

Párosítás: Zé-Pé Café Kft.– Közüzem, Kövite-Plusz– Leel-Őssy Kft., Kövizig-Fuszek– Attila FC és Gamma Trans –Clean-Way Kft.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)