Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rendőrségi felvételek a gyulai kábítószeres elfogásról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. április 14. 14:03
Rendőrségi felvételek a gyulai kábítószeres elfogásról
A Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának munkatársai érték tetten a két férfit

Mint azt a délelőtt folyamán megírtuk, a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kezdeményezte egy 40 éves és egy 39 éves gyulai férfi előzetes letartóztatását. Az egyik férfi termesztette, a másik árulta a kábítószert. Időközben a Police.hu fotókat és videót is nyilvánosságra hozott az elfogásról. A Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának munkatársai április 11-én csaptak le a két férfira egy gyulai tanyán.

 

Fotó: police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két gyulai férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2017-től Gyulán kábítószert értékesítettek. A KR NNI nyomozói azt is megállapították, hogy a bűntársak mindenről előre egyeztettek egymással és a kábítószer-kereskedelmet összehangoltan végezték – írja a police.hu.

A Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának munkatársai április 11-én egy gyulai tanyán elfogták a két férfit. A rendőrök házkutatást tartottak az ingatlanban, ahol 108 tőből álló kábítószer-ültetvényt, valamint 4.097 gramm eladás céljából összekészített és becsomagolt marihuánát foglaltak le. A nyomozók a drogkereskedők otthonaiban a kábítószer értékesítéséhez használatos eszközöket, digitális mérleget, növényőrlőt, nylontasakokat, készpénzt és számítástechnikai eszközöket, valamint 1.896 gramm marihuánát és 20 gramm szív alakú amfetamintablettát találtak és foglaltak le.

A rendőrök az ügyben öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat – akik fogyasztóként a dílerektől korábban rendszeresen vásároltak drogot – kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók a két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A KR NNI munkatársai szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.

GYULAI HÍRLAP • 2018. április 14. 13:59
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)