Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Május végéig 90 km/órás sebességgel közlekedj Gyula és Békéscsaba között!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. március 22. 12:07
Május végéig 90 km/órás sebességgel közlekedj Gyula és Békéscsaba között!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megkezdi a kétszer kétsávos út javítását

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya arról tájékoztatta lapunkat, hogy a 44-es főút Békéscsaba és Gyula közötti 2x2 sávos szakaszán az eddig érvényben lévő 110 km/órás sebességhatárt – átmeneti jelleggel – 90 km/órára csökkentik. Azokon a szakaszokon, amelyeken jelenleg is a 90 km/óra sebességnél kisebb korlátozás van érvényben, ott a sebességhatár nem változik.

Az elmúlt időszak csapadékos és hideg időjárása, valamint az olvadási-fagyási ciklusok gyakori váltakozásának hatására a 44-es főút ezen szakaszán jelentős burkolathibák jelentek meg. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei folyamatosan végeztek és végeznek javítási munkákat ezen a szakaszon, egyelőre hidegaszfalt felhasználásával, de az ilyen forgalmú utaknál ez csak ideiglenes megoldást jelent. A melegaszfalt-keverő telepek újranyitását követően, száraz és megfelelő időjárási körülmények mellett kezdhetik el a tartósabb javítási munkákat a közútkezelő munkatársai – olvasható a közleményben.

A munkálatok várhatóan május végéig fejezik be. A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)