Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tamás Gergő címeres mezben szórta a kosarakat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 20. 11:30
Tamás Gergő címeres mezben szórta a kosarakat
A legnagyobb csapatokkal csapott össze a Békés megyei korosztályos válogatott

A nemzetközi Petrovgrad kosárlabda kupa küzdelmeit rendezték március 16. és 18. között az újvidéki Zrenjaminban. A rangos kosárcsatákban a Békés megyei korosztályos kosárlabda válogatottal tartott a gyulai Tamás Gergő is.

Nemzetközi tornán bizonyítottak a békés megyei kosarasok

 

A Gyulasport NKft. kosárlabda szakosztályának U12-es játékosával a fedélzeten érkezett a korábbi nevén Nagybecskereknek hívott településre a Békés megyei küldöttség. A torna rangját olyan csapatok szereplése emelte, mint a Real Madrid, a Fenerbahce, vagy az orosz Lokomotiv Kuban.

Mint azt Marschal Ákos, a gyulaiak kosaras edzője elmondta, a fiatal békés megyei kosarasok az első körben a Vest Active Temesvar együttesét győzték le, majd a Previdze Bratislava csapatán léptek át.

– A bronzmérkőzésen a házigazda gárdával néztek farkasszemet a viharsarki fiatalok, akik ellen szoros mérkőzést produkáltak.

 

 

 

Tamás Gergő együttese a negyedik negyed elején még 41–41-es döntetlenre állt a hazai alakulat ellen, ám a végén tíz pontos vereséget szenvedett, ezzel az előkelő negyedik helyen fejezte be a nemzetközi kosaras párharcokat.

– A negyedik helyen végzett csapat tagjai rengeteg tapasztalattal és sok-sok élménnyel gazdagodtak a négy napos nemzetközi megmérettetés során – zárta szavait Marschal Ákos.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)