Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két forduló óta veretlen a Baksa-együttes

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 06. 10:30
Két forduló óta veretlen a Baksa-együttes
A Gyulai SE tekecsapata a Fővárosi Vízművek SK és a Ceglédi Vasutas SE együttesét is legyőzte

Az NB I.-es tekebajnokság 15. és 16. fordulójában a Gyulai SE csapata a Fővárosi Vízművek SK és a Ceglédi Vasutas SE gárdájával nézett farkasszemet. A Baksa Imre vezette gyulai együttesnek minden mérkőzésen a győzelemért kellett gurítania.

A Gyulai SE tekecsapata

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A fürdővárosiak a tabella tizenegyedik helyéről várták az újabb fordulókat, így rendkívül koncentráltan kellett döntögetnie a bábukat a következő párharcokban.

A felzárkózás első lépéseként a fővárosba utaztak a Baksa-tanítványok, ahol a tabella közepén álló gárda várta őket. A felnőttcsapatnak a Schriffert Dominik és Schriffert Dániel alkotta ifjúsági együttes győzelme adta meg az alaphangot. A nagyok közül Egyed Ferenc, Nyári Krisztofer, Baksa Imre és Czégény Csaba sem tudott hibázni, így 2-6-os végeredménynek örülhettek.

A következő összecsapáson már Szegváron fogadták a Ceglédi Vasutas SE együttesét. A hazai párharc első csatáját még elveszítette a Baksa-csapat, ám ezután Schriffert Roland, Nyári Krisztofer, Baksa Imre és Czégény Csaba is legurította ellenfelét. A nagyok győzelme előtt az ifjúságiak is besöpörték soros győzelmüket, így mindkét alakulat komoly ugrást hajtott végre a bajnoki tabellán.

Eredmények: ifjúsági Fővárosi Vízművek SK–Gyulai SE 0-4, Fővárosi Vízművek SK–Gyulai SE 2-6 és ifjúsági Gyulai SE–Ceglédi Vasutas SE 4-0, Gyulai SE–Ceglédi Vasutas SE 6-2.                          

A Gyulai SE tekecsapatának a következő körben egy igencsak furcsa párosításon kell megőriznie kiváló formáját, hiszen a gyulaiak a „hazai” szegvári arénában várják a Szegvári TSE legjobbjait.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)