Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem lesz tét nélküli mérkőzés a Küzdelem Napján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 07. 09:00
Nem lesz tét nélküli mérkőzés a Küzdelem Napján
Három címmérkőzés és kvalifikációs összecsapások színesítik majd Békés megye legnagyobb küzdősport gáláját

Idén is megrendezik a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálát március 16-án Gyulán. Békés megye legnagyobb pofonosztó rendezvényén nagy tétekkel játszanak majd a versenyzők.

Székács Ádám magyar bajnoki övére Vincze Krisztiánnak fáj a foga

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mint azt Niedermayer Zsolt főszervező elmondta, a tervek szerint a rendezvényen nyolc főmérkőzés és tíz-tizenkét előmérkőzés szórakoztatja majd a közönséget.

A mérkőzések legtöbbjének különleges tétje lesz, hiszen az egész estét betöltő összecsapás-sorozatban a három címmérkőzés mellett az IKF kempo-világbajnokságára és -világkupájára való kijutásért csapnak össze a full kempo és az amatőr MMA képviselői.

Az WFC MMA magyar bajnoki címéért az East Warriors versenyzője, Vincze Krisztián küzdhet majd meg a címvédő Székács Ádámmal, és ugyanezen szövetség nemzetközi övéért száll ringbe Hocz Csaba és Hodosi Nikolas. Az ökölvívás kedvelői a GBF szervezet égisze alatt rendezett csatát nézhetik meg, a nemzetközi bajnoki címért Bimbó Lajos és Detre Gábor vív meg.

– A K1 szabályrendszer kedvelői sem maradnak küzdelem nélkül, hiszen több olyan párharc is színesíti az estét, amely akár címmérkőzés is lehetne.

Az érdeklődők elővételben már megvásárolhatják belépőjüket a Béke sugárút 2. szám alatti Domino GSM üzletben és a békéscsabai Legyél Egyedi ékszerboltban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)