Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiélezett párharc vár a gyulai felnőtt kézilabdásokra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. március 01. 13:30
Kiélezett párharc vár a gyulai felnőtt kézilabdásokra
A Gyulasport NKft csapat a Gyomaendrődi Liget Fürdő együttesét látja vendégül március 3-án

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának tizennegyedik fordulójában a Gyulasport NKft együttese a Gyomaendrődi Liget Fürdő együttesét fogadja március 3-án. A Barna Károly keze alatt formálódó felnőtt gárda leszámolhat nagy riválisával.

A két gárda a Farsang Kupán is találkozott egymással

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Barna Károly együttese pillanatnyilag a tabella alsó feléhez tartozik, míg ellenfele a negyedik helyen áll a bajnoki sorozatban. A két csapat között azonban sokkal kisebb a különbség, hiszen már két alkalommal is szoros mérkőzést tudtak játszani egymással.

A riválisok őszi csatájában öt gólos gyomaendrődi győzelemmel zártak a csapatok, míg a Farsang Kupán már csupán három találat volt a különbség.

A Barna-csapat dolgát alaposan megkönnyíti, hogy a fürdővárosiak újra a csapatban tudhatják Csiffáry CsillátLukoviczki Beátát és Asztalos Annabellát is. Sajnálatos módon Markos Mercédesz nem tarthat társival, hiszena góllövő lista vezetője egyenlőre nem állhat új csapata rendelkezésére.

– Nagyon szeretnénk visszavágni a gyomaendrődi csapatnak az őszi vereségért. Abban az esetben, ha feljavul helyzet kihasználásunk, megfoghatjuk riválisunkat – elemezte az esélyeket Barna Károly.

A Gyulasport NKft. felnőtt csapata 18 órakor néz majd szembe riválisával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)