Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A legjobbak nótáját húzzák el Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. március 02. 11:35
A legjobbak nótáját húzzák el Gyulán
A fürdővárosban rendezik meg március 10-én a Nótaversenyek Győzteseinek Döntőjét

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Különleges vetélkedőt rendez március 10-én a Gyulai Nótakedvelők Egyesülete. Gyula város önkormányzatának védnöksége alatt, az Erkel Ferenc Művelődési Központ szakmai támogatásával hazánk legjobb amatőr magyar nótaénekeseit hívják a fürdővárosba.

A Nótaversenyek Győzteseinek Döntőjét második alkalommal rendezik meg, az első versenyre 2013 áprilisában került sor Budapesten. Az akkori vetélkedő két szervezője – az azóta elhunyt – Kerekes Katalin és Fekete Zoltán volt. Utóbbi az idei verseny főszervezői tisztét is ellátja, személye garancia arra, hogy az öt évvel ezelőttihez hasonló, sikeres és színvonalas rendezvényen találkozhassanak a legjobb hazai nótaénekesek.

A program – melyen az ország magyar nótaversenyeinek győztesei közül harmincan vesznek részt – 10 órakor az elődöntővel kezdődik, ahol a fellépőknek egy hallgatót és egy csárdást kell énekelniük. A délután 3 órára tervezett döntő résztvevőinek a hallgató és a csárdás mellett andalgót is énekelniük kell. A rendezvény a 19 órakor kezdődő gálaműsorral zárul a művelődési központban. A jegyek 1000 forintba kerülnek. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)