Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban az Elit játszma

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. január 03. 17:00
Heti premier a Center moziban az Elit játszma
Január 4–10. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban az elit játszma című amerikai krimi

Forrás: Imdb.com

Heti premier a Center moziban az Elit játszma (szinkr. amerikai krimi) 18.15-kor. Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők. Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

18.30-kor Insidious: Az utolsó kulcs (szinkr. kanadai-amerikai horror) PREMIER! Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak. Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába. Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is. Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele. 

18.45, 21.00-kor Apavadászat (szinkr. amerikai vígjáték) PREMIER! Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Az anyjuk (Glenn Close) újra férjhez megy, és a nagy napon bevallja két felnőtt fiának (Owen Wilson + Ed Helms), hogy hazudott nekik. Eddig mindig azt mesélte, hogy az apjuk réges-régen meghalt, de most elárulja, hogy igazából sosem volt benne biztos, ki az apa – de az igazság valahol egy amerikai foci csapat környékén keresendő. A két testvér világ életében híres volt a rossz döntéseiről. Hát, most úgy határoznak, hogy megkeresik a lehetséges apákat, és kiderítik, kitől kérhetnek ezentúl zsebpénzt. Nekivágnak a nagy utazásnak: a lehetséges apák feltérképezése során őrült dolgok esnek meg velük, és ők nem kerülnek közelebb az igazsághoz. De legalább nem is tanulnak semmit az egészből.

 

az apavadászat című szinkronos amerikai vígjáték

Forrás: Imdb.com

14.45, 16.30 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Tad, az utolsó felfedező (szinkr. spanyol animációs) PREMIER! Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, és ez nem más, mint a papirusz, mely igazolja, hogy létezik a nyaklánc, amely a legendás Midász királyé volt, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja az a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világkörüli útra indul, hogy a papagája (Belzoni), és a kutyája (Jeff), no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát, és eközben megismerkedik új barátokkal és új gonosztevőkkel is!

14.00, 16.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Ferdinánd (szinkr. amerikai animációs) 3D! Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet.

15.45, 20.30 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Star Wars: Az utolsó Jedik (szinkr. amerikai sci-fi) 3D! Rey az Ach-To szigetbolygón tanul Luke Skywalkertől, az utolsó Jeditől, a Rend utolsó képviselőjétől, aki titkon még mindig abban reménykedik, hogy béke szállhat a galaxisra. Kylo Ren azonban még nem fejezte be azt a kegyetlen küldetést, amelyet Snoke adott neki.

14.30, 18.45 és szombaton, vasárnap 10.45-kor Jumanji – Vár a dzsungel (szinkr. amerikai vígjáték) 3D! A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

 

a tökéletes hang 3. című szinkronos amerikai vígjáték

Forrás: Imdb.com

16.45-kor Tökéletes hang 3. (szinkr. amerikai vígjáték). Az előző két részben megkedvelt lányok lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol már nem elég a sikerhez, ha valaki egy a capella együttes tagja. A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszéledtek, és keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Ám hirtelen lehetőség adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, tehát a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek, és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.

21.00-kor Egy szent szarvas meggyilkolása (angol-ír thriller). Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása és érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és az egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

14.45, 21.00-kor A legnagyobb showman (szinkr. amerikai musical). A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki. Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman – egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum.

 

a legnagyobb showman című amerikai musical

Forrás: Imdb.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)