Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megújult a rendőrség gépjárműparkja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. december 17. 08:30
Megújult a rendőrség gépjárműparkja
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság használatába december 15-én 84 szolgálati gépjármű került. Az Audi, a Volkswagen, a Skoda, a Mercedes és a Suzuki gyártmányú, rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsikat dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány adta át Békéscsabán.

 

Fotó: Police.hu

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül.

Az új gépkocsik rendszerbe állításával a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság járőrgépjárműveinek átlagos életkora 7, 1 évről 3, 2 évre csökkent.

 

 

Fotó: Police.hu

A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

A gépkocsikra LED-technológiájú, szöveges feliratok – például a rendőri intézkedés rövid tartalma, tájékoztató közlekedési információk – megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

GYULAI HÍRLAP • 2017. december 17. 08:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)