Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rangos tornán bizonyítottak az U11-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. december 11. 16:30
Rangos tornán bizonyítottak az U11-es Amazonok
Veretlenül meneteltek a Játszi-Foci elnevezésű torna bajnoki címéig a gyulai futsalosok

Rangos futsaltornát rendeztek december 9-én a fővárosban. A négycsapatos viadalon a Gyulai Amazonok U11-es csapata is képviseltette magát.

A Gyulai Amazonok U11-es csapata

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Hack Fanni, Bukor Zoé, Pribék Andrea, Kelemen Klarissza, László Kamilla, Strausz Dorina, Csige Katalin és Freiberger Stella. Edző: Molnár Ágnes.

A Játszi-Foci elnevezésű kupán az Amazonok ellenfelei a Taksony, a Szolnok Fanatic és az FTC csapatai voltak. A Molnár Ágnes által trenírozott együttes azonban ellenállást nem tűrve utasította maga mögé a mezőnyt.

A fürdővárosi csapat az első mérkőzést a hazai Taksony ellen vívta, a csapatot 4-0-ra győzte le. A második találkozó már egy nagyon nívós és harcias csatát hozott, hiszen a gyulai kicsiknek a Ferencváros ellen kellett megütniük a mércét. A kiegyenlített találkozón a gyulaiak Hack Fanni vezérletével gyűjtötték be a győzelemért járó három pontot.

A zöld-fehérek elleni győzelemnek köszönhetően az utolsó mérkőzésen a biztos második hely reményében léphettek pályára a Szolnok Fanatic ellen a Molnár-tanítványok. Az utolsó meccs felszabadult gyulai játékot hozott: nagy különbségű Békés megyei győzelem született.

A Molnár Ágnes vezette gyulai csapat mindhárom mérkőzését magabiztosan nyerve szerezte meg a torna vándorserlegét.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Taksony 4-0 (Hack Fanni, Bukor Zoé, Pribék Andrea és Kelemen Klarissza), FTC–Gyulai Amazonok 3-4 (Pribék Andrea 2, Strausz Dorina és Csige Katalin) és Gyulai Amazonok–Szolnok Fanatic 7-2 (Pribék Andrea 3, Hack Fanni 3 és Bukor Zoé).

– Nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen U11-es csapatunkkal a Bozsik-program keretében zömében csak fiúk ellen tudtunk játszani. Igyekszünk évente több leánytornára is elmenni annak érdekében, hogy minél jobb és erősebb mérkőzéseket játszunk. Ezen a napon lendületes, gólgazdag mérkőzéseket játszottunk. Elmondhatom, hogy szinte minden leányzó tudása legjavát nyújtotta, így véleményen szerint megérdemelten lettünk elsők – nyilatkozta Molnár Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)