Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy félideig partiban voltak az amazonok Miskolcon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 28. 09:10
Egy félideig partiban voltak az amazonok Miskolcon
Miskolci-Vénusz–Gyulai Amazonok 7–2 (2–2)

A Gyulai Amazonok csapata az NB I.-es futsalbajnokság tízedik fordulójában a Miskolci Vénusz együttesénél vendégeskedett november 26-án. A Molnár Zoltánné vezette gárda az első félidő remek játéka ellenére sem tudta győztesen elhagyni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város arénáját.

____Eredeti-23905389_1471234612912715_43306907_n.jpg

Tovább harcolnak az NB I.-ben a fürdővárosi futsaltündérek

Fotó: Gyulai Amazonok 

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Fülöp Diána, Kurai Nikolett, Perjési Rita, Balogh Noémi. Cserék: Kajári Gabriella, Bálint Rebeka, Erdélyi Angéla és Molnár Ágnes. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi futsaltündérek felnőttcsapata a közvetlen rivális otthonában próbált meg fontos pontokat szerezni. Molnár Zoltánné tanítványainak volt mibe kapaszkodniuk, hiszen az első találkozón nagyon szoros párharcban szenvedtek csak vereséget a miskolciaktól.

A hazaiak már a 7. percben betaláltak Csontos Zsanett kapujába, ám Erdélyi Angéla egy percen belül egalizálni tudta az eredményt. A 11. percben újabb miskolci gólnak örülhetett a publikum, ám Balogh Noémi egyéni akciója után újra döntetlenre állt a rangadó.

A rendkívül kiegyenlített első félidőben fordulatos és színvonalas játékot láthatott a közönség. Szinte állandó veszélyben forogtak a kapuk mindkét oldalon, de a hálóőrök a helyükön voltak, így döntetlennel mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrészre szerkezetváltást kért lányaitól a gyulai vezetőedző, ám nem sikerült felráznia csapatát. A 26. perctől kezdve a fürdővárosiak buta egyéni hibáiból sorra szerezték találataikat a házigazdák. A Fülöp Diána által vezetett gyulai gárda remekül helytállt a jóval rutinosabb borsodiakkal szemben. Az eredmény azért csalóka, mert nem volt ilyen mértékű a két csapat közötti különbség.

Csontos Zsanett három büntetőből kettőt is hárított, ám Palakovics Laura a 40. percben szerzett góljával beállt a 7–2-es végeredmény.

A Gyulai Amazonok csapata veresége miatt egy hellyel lejjebb csúszott a tabellán. A következő fordulóban pedig az Astra HFC gárdájával csaphat össze a békéscsabai „hazai” pályán.

– Az eredmény abszolút nem tükrözi a mérkőzésen látottakat, ettől függetlenül a vereséget nem kell megmagyarázni. Egyre jobban felveszik az NB I. ritmusát a lányok, de a rutin rendre az ellenfeleink oldalán áll. Bosszant, hogy olyan támadásokból kaptunk gólokat, amelyek teljes mértékben jellemzik ellenfelünk játékát. Megbeszéltük a lányokkal a taktikát, de sokszor fegyelmezetlenek voltunk. Ennek ellenére nem csüggedünk, hasznos év áll előttünk, aamelyből tanulni kell mindenkinek – értékelt Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)