Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gázra léptek a gyulai tekések

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. november 27. 16:45
A gázra léptek a gyulai tekések
A Gyulai SE csapata a Gázművek MTE együttese ellen gyűjtötte be győzelmét

Az NB I.-es bajnokságban szereplő Gyulai SE együttese Gázművek MTE ellen lépett a bábuk elé november 25-én. A fürdővárosi tekések a fővárosban próbálták meg begyűjteni harmadik sikerüket.

A „várvárosiak” egy sajóbábonyi döntetlen után érkeztek a 10. forduló párharcára. A  Czégény CsabaNyári KrisztoferBaksa ImreEgyed Ferenc, Scriffert Roland és Deák Edgár Csaba alkotta fürdővárosi gárda szoros győzelmet aratott a tabella alsó harmadából érkező csapat ellen. A Schriffert Dániel és Schriffert Dominik alkotta ifjúsági együttes alapos verésben részesítette a fővárosiak azonos korosztályú gárdáját.

A fürdővárosi tekecsatázók jelenleg a tabella kilencedik helyén állnak, de az utolsó őszi fordulóban akár a hatodik helyig juthatnak. Az ifjúsági gárda öt győzelemmel és négy vereséggel a bajnokság hatodik helyéről léphet az utolsó őszi párharc színterére.

Eredmény: Gázművek MTE–Gyulai SE 3–5 (3058–3126), Gázművek MTE ifjúsági–Gyulai SE 0–4 (809–1054).

A Gyulai SE tekecsapata győzelmével javítani tudott mérlegén, így „hazai” pályáján bizakodva várhatja a bajnokság első harmadába tartozó Bátonyterenyei TK I. gárdáját. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)