Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Felavatták! Árokba csúsztak! Cirkula vágta meg a lábát!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. november 09. 11:30
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Felavatták! Árokba csúsztak! Cirkula vágta meg a lábát!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

A friss Gyulai Hírlapban beszámolunk róla, hogy a hét elején ünnepélyes keretek között avatták fel a reformáció kezdetének 500. évfordulójára állított emlékoszlopot a Petőfi téren. Az emlékművet Papp László gyulai építész tervezte, és Csőke Péter kőfaragó kivitelezte Kósa László ötlete alapján. Címlapfotónkon a leleplezés utáni pillanatok láthatók. 

Olvasni jó!

Fotó: Gyulai Hírlap 

Árokba csúszott egy autó a múlt héten Szanazugnál, a sofőrt a gyulai tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk – tájékoztatta lapunkat Zanócz István tűzoltóparancsnok. Arról, hogy hova vonultak még ki a fürdővárosi lánglovagok az elmúlt napokban, az első és a harmadik oldalon tudhatnak meg többet olvasóink.

Egy eldőlő cirkula vágott egy férfi lábába az elmúlt héten – mondta el megkeresésünkre Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. Mint megtudtuk, a sérült lábán roncsolt seb keletkezett, a mentősök erős vérzéssel vitték kórházba a férfit. Az esetről szintén a harmadik oldalon számolunk be.

Nyílt értékesítési pályázaton, több mint 470 millió forintos kikiáltási áron hirdeti meg a város a volt 1-es iskolát – határozott a gyulai képviselő-testület októberi ülésén. A városháza dísztermében arról is döntés született, hogy az önkormányzat kisajátíthatja a Laufer-ház egy részét, és a városatyák arra is rábólintottak, hogy a Termáltól a Gyulasport Nonprofit Kft.-hez kerüljön a labdarúgásutánpótlás-nevelés. A tanácskozásról az ötödik oldalon írunk részletesen.

Több érmet is begyűjtöttek az Implom- és az 5. számú általános iskola tanulói az országos duatlon-diákolimpia Marcaliban megrendezett döntőjén. A gyulai diákok eredményeit a hetedik oldalon közöljük.

„A lapok egymással és a környezetükkel összekapcsoló tükröződései sajátos hangulatot adnak ennek a térbeli kompozíciónak. Ha ehhez a nézőkben spirituális asszociációk is társulnak, akkor mindent elértem, amit akartam. De ennek a megítélése már nem a tervező feladata” – olvasható abban az interjúban, amelyet Kósa Ferenc készített a reformáció emlékművének tervezőjével, Papp Lászlóval. A teljes beszélgetést a nyolcadik oldalon találják meg olvasóink.

Kétszázezer forintot gyűjtött össze Csató Dorottya gyógykezelésére az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület és az Oriflame Gyulai Sikercsapata. A kislánynál héthetesen diagnosztizálták a májtumort, melyet kemoterápiás kezelések után műtéti úton távolítottak el szervezetéből. Az adomány átadásáról a tizenhatodik oldalon írunk. 

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)