Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sebességbe kapcsolt a gyulai női kézilabda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. október 15. 12:30
Sebességbe kapcsolt a gyulai női kézilabda
Gyulasport NKft. – Felföldi István SE 36–27 (20–15)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság délkeleti csoportjának negyedik fordulójában a Gyulasport NKft. csapatai a Felföldi István SE együtteseit látták vendégül október 14-én. A Barna Károly által irányított fürdővárosi gárdák mindegyike győzelemre törve lépett pályára a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

____Eredeti-Gyulasport_Nkft..JPG

Mindkét csapat értékes győzelemmel zárta a fordulót

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Borsós E., Nagy N, Nagy I, Radnóti M. 4, Csapó H. 4, Buzási O. 6, Nagy C. 5. Csere: Nagy B., Rácz K. 2, Szőke D. 1/1., Komlósi Cs.,  Szabó L. 7, Asztalos A. 4, Gyepes R., Csiffáry Cs. 3 és Boruzs B. Vezetőedző: Barna Károly.  

A felnőtt együttes eredménykényszerrel vette kezébe a labdát, hiszen első három fordulóban logó orral távozott a mérkőzésekről.

A Barna Károly vezette együttesnek egy feltüzelt és a győzelemért hajtó ellenféllel kellett szembenéznie. A keményen védekező és gyors letámadással operáló újkígyósi együttes azonban most egy mentálisan kiválóan felkészítette fürdővárosi gárdába botlott.

A hazaiak az első percekben futottak az eredmény után, ám hathatós védekezésüknek és a Barna-féle letámadásoknak köszönhetően átvették a játék irányítását.  Az első félidő végén már öt gólos „várvárosi” vezetéssel fordultak a csapatok.

A második félidőben is tovább tartott a gyulai uralom, hiszen fokozatosan lépett el ellenfelétől a hazai együttes. Kiváló húzásnak bizonyult Szabó Leila csatába dobása is, hiszen a fiatal kézilabdázó hét góllal és remek teljesítménnyel tolta csapata szekerét. A kapuban mindkét gyulai portás kiválóan szolgálta meg a szurkolók biztatását.

A Felföldi István SE csapata a végsőkig próbálta megtörni a Barna-csapat mentális erejét, ám a végig irányító hazai alakulat egyre csak fokozta tempóját.

A Gyulasport NKft. együttese megszerezte első győzelmét a bajnokságban, így kiváló előjelekkel utazik a tabella negyedik helyén álló Csorvási SK otthonába.


Gyulasport NKft. ifjúsági – Felföldi István SE ifjúsági 40–26 (23–15)

Gyulasport NKft.: Varga M., Nagy I. 4, Szőke D. 7, Szappanos R. 3, Gyepes R. 9, Szabó L. 9, Boruzs B. 4.  Csere: Hudák D., Balázs E. 1, Tóth M. 2, Bicskei B. 1. Vezetőedző: Barna Károly. 

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapatának tagjai a tabella második helyéről várták ellenfelüket. A vendégcsapat botladozva kezdte a bajnokságot és nem sok jó várt rájuk a gyulai „arénában”.

A papírforma nem borult fel ezen az estén sem, hiszen a Szőke Dorka, Gyepes Rita és Szabó Leila góljaival menetelő fürdővárosiak az egész mérkőzésen kézben tartották az eredmény alakulását.

Már a félidőre tetemes előnyt szerzett Barna Károly együttese, így megérdemelten zsebelték be a győzelemért járó pontokat.

A Gyulasport NKft. ifjúsági csapata győzelmével át vette a vezetést a tabellán és újra csak a győzelemért szállhat ringbe a hatodik helyen álló Csorvási SK együttese ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)