Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elfogtak egy férfit, akit zaklatás és könnyű testi sértés miatt köröztek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 14. 09:30
Elfogtak egy férfit, akit zaklatás és könnyű testi sértés miatt köröztek
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Körözés alapján és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések október 13-án Békés megyében. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogtak egy tótkomlósi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság zaklatás és könnyű testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Eleken megtaláltak a rendőrök egy 16 éves fiút, akinek a Békési Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését. A fiatalt visszavitték abba a békési lakásotthonba, ahonnan engedély nélkül volt távol.

Békéscsabán és Újkígyóson is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Békéscsabán, a Franklin utcában 14 óra 15 perc körül állítottak elő egy férfit, aki segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy korábban ittas járművezetés miatt elvették a jogosítványát. A szonda ezúttal is ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök előállították, majd büntető és szabálysértési feljelentést is tettek ellene. Újkígyóson, a Petőfi utcában 21 óra körül szintén egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Miután az orvosi vizsgálat is megerősítette a gyanút, hogy a férfi ittasan közlekedett, a rendőrök bevonták a vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.



Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)