Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elégedettek az idei turisztikai főszezonnal az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezetői

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. augusztus 28. 14:00
Elégedettek az idei turisztikai főszezonnal az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezetői
Dombi Ildikó és Katona Katalin értékelte lapunknak a nyári hónapokat

A nyári szezon lezárultának közeledtével megkérdeztük az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. két ügyvezetőjét arról, hogy miként értékelik az év legfontosabb hónapjainak eredményességét. Dombi Ildikó és Katona Katalin egyaránt elégedett a nyári szezonnal. Mint kiderült, az újdonságot jelentő programokat is kifejezetten jól fogadta a közönség a fürdővárosban.

A vendégkönyv visszajelzései is pozitívak 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Dombi Ildikó, a cég kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője elmondta: úgy érzi, idén még közelebb tudtak kerülni látogatóikhoz.

– Örömmel mondhatom, hogy az Almásy-kastély iránt a Gyulára érkezők érdeklődése mindeddig töretlen. Idén folytatódott a Kastély Zenei Napok programsorozata, melynek időpontját a jövőben igyekszünk még jobban kiválasztani, hogy még többen részt vehessenek rajta.

– Folytatódtak a garantált programok is, melyek között a solymászbemutató volt az egyik legnépszerűbb, de a kovácsműhelyben folyó munka és a lekvárokról szóló előadás is érdekes a hozzánk érkezők számára. A Herendi-kiállításunk annyira sikeres, hogy egy hónappal igyekszünk majd meghosszabbítani – emelte ki a Dombi Ildikó.

Mint megtudtuk, leginkább a vendégkönyv visszajelzései alapján, illetve a személyes beszélgetések során derül ki, hogy melyek a legkedveltebb programok, és hogy minek örülnek leginkább a kastélyba látogatók.

 

Az Almásy-kastély 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Nagy öröm számunkra, hogy megjelentek az első piknikező családok is a parkunkban. Szívesen látjuk őket akár odakint, akár a kávézónkban, amely bárki számára – a kastélytól függetlenül – díjmentesen látogatható.

Az intézmény ügyvezetője hozzátette: mindezek alapján nagyon eredményesnek értékeli az idei nyarat. Hozzátette: ősszel sem pihennek, hiszen a garantált programok mellet a Múzeumok Őszi Fesztiváljára is készülnek már.

Katona Katalin a közművelődésért és rendezvényszervezésért felelős ügyvezető azt hangsúlyozta, egy-egy ilyen szezon befejezésekor mennyire fontos kiemelni kollégái és partnereik áldozatos munkáját, akik egész nyáron fáradhatatlanul dolgoztak a Gyulára látogatók és a helyiek pozitív visszajelzése érdekében.

 

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

– Örömmel mondhatom, hogy sikeres évet zártunk, hiszen minden programunk rendkívül látogatott volt. Aki eljött a Rondellába, láthatta, hogy egy-egy zenés estre – és természetesen azokon kívül is – milyen sokan kijöttek. Újdonságnak számított a Metál Fesztivál, amit szintén sikerrel indítottunk útjára.

– Nem várt meglepetésként a Gyulai Végvári Napok délelőttjeinek sikerét tudnám megemlíteni, melyek látogatottsága eddig kevésbé volt jellemző, ám idén már a reggeli óráktól rengetegen látogatták a fesztivált – emelte ki az intézmény egyik ügyvezetője.

Katona Katalin hozzátette, hogy az idei szezont rock and roll bulival zárták, melynek keretében Balog István „Cooper” szórakoztatta a Rondella látogatóit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)